close icon
success Dank je!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op

background image

We geloven er sterk in dat Linqo meer doet dan alleen maar oplossingen bieden voor GPS-monitoring. Het gaat om de principes die deel uitmaken van onze bedrijfscultuur en die ons motiveren om de beste te zijn. Onze kernprincipes Verantwoordelijkheid, Vertrouwen en Groei liggen niet alleen ten grondslag aan de activiteiten van het bedrijf, maar vormen ook de drijvende kracht achter onze vindingrijke manier van denken.

Laten we deze principes eens nader bekijken en zien hoe ze van invloed zijn op de manier waarop wij geavanceerde oplossingen voor GPS-tracking bieden.

 


Wij nemen verantwoordelijkheid

Als het om GPS-trackingsystemen gaat, is verantwoordelijkheid meer dan alleen een concept. Het is een belofte om ons best te doen. Ons team laat dit principe zien omdat we veel plezier uit ons werk halen. In iedere fase van het proces, van de complexe ontwikkeling van onze software tot de zorgvuldige inzet van hardware, nemen we grote zorg en verantwoordelijkheid. Als wij zeggen “we nemen verantwoordelijkheid”, dan bedoelen we dat elke coderegel, elke gebruikersinterface en elke interactie met de klant met de hoogste zorg en toewijding is ontwikkeld.

Fouten? Die kijken we recht in de ogen. In het zich snel ontwikkelende tech-landschap, zijn uitdagingen niet te vermijden. Maar het is de manier waarop we met deze hindernissen omgaat, die ons van de rest onderscheidt. We zien fouten als groeikansen en leren ervan om nieuwe verrassingen te voorkomen. Deze mentaliteit stimuleert ons team en verzekert onze klanten ervan dat ze in goede handen zijn.

 


Wij vertrouwen elkaar

Vertrouwen is de lijm die ons team bij elkaar houdt. Het opbouwen van vertrouwen in elkaars kennis en drijfveren is essentieel in een dynamische bedrijfstak als GPS-monitoring, waar keuzes en gegevens in realtime worden gemaakt. Dankzij onze betrouwbare cultuur zijn we in staat om snel en doeltreffend te werken en een omgeving te creëren waarin nieuwe ideeën tot bloei kunnen komen.

Onze relaties met klanten worden bovendien gekenmerkt door wederzijds respect. Ze hebben een belangrijke keuze gemaakt door met ons in zee te gaan voor hun GPS-tracking en dat waarderen we. Je kunt er dus op rekenen dat we op tijd produceren en dat de kwaliteit boven verwachting is. Onze reputatie en langdurige samenwerkingen zijn het resultaat van onze betrouwbaarheid.

 


Wij zetten ons in voor groei

Onze persoonlijke groei, als individu, als team en als bedrijf, is een integraal onderdeel van Linqo’s algehele weg naar succes. We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze diensten te verbeteren, beter te worden in wat we doen en nieuwe manieren te vinden om te leren. Dankzij onze compromisloze inzet voor uitbreiding kunnen we onze klanten oplossingen bieden die aan hun verwachtingen op het gebied van GPS-trackingtechnologie voldoen en deze zelfs overtreffen.

De veerkracht en vooruitgang van onze medewerkers zijn het bewijs van onze toewijding aan uitbreiding en zij zijn ons meest waardevolle bezit. We streven ernaar een omgeving te creëren die aanzet tot groei door te leren en die nieuwe perspectieven waardeert. Door deze strategie hebben we zelf innovatieve oplossingen ontwikkeld, zoals Eco-Drive, in samenwerking met grote logistieke bedrijven in Europa, samen met andere geavanceerde oplossingen zoals Routes en taken, die onze klanten een ongeëvenaarde waarde bieden.

 

Innovatie ontmoet integriteit

Verantwoordelijkheid, vertrouwen en groei zijn voor ons bij Linqo niet alleen maar woorden; het is hoe we ons leven leiden. Ze helpen ons om geavanceerde GPS-trackingsystemen te ontwikkelen die betrouwbaar en gebruiksvriendelijk zijn. De in Europa gevestigde professionals, ontwikkelaars en IT-experts in ons team brengen elk hun eigen passie en kennis met zich mee.

We blijven ons inzetten om uitstekende GPS-tracking te bieden door deze principes centraal te stellen bij alles wat we doen, ook terwijl we verder groeien en ons aanpassen. Doe met ons mee aan dit spannende avontuur, waarin we streven naar kwaliteit en plezier. Linqo is er niet alleen voor het monitoren van voertuigen, het legt tevens de basis voor een meer verbonden, efficiënte en vindingrijke toekomst.