4,9 26 reviews

Offerte aanvragen

Werken bij Linqo

Kom ons versterken

Wij geloven dat een sterk team de kracht van elk bedrijf vormt. We zijn voortdurend op zoek naar verbetering en hechten veel waarde aan professionaliteit. Als je je in deze waarden kan vinden, bekijk dan onze huidige vacatures of stuur ons een bericht

Gezocht: Monteurs/installatiepartners

We zijn momenteel op zoek naar monteurs en partners op het gebied van het inbouwen en het monteren van GPS-trackers en extra accessoires in voertuigen, machines en andere objecten. Het grootste deel van onze installaties vindt plaats in Nederland, België, Duitsland en Polen. Heb je minstens drie jaar ervaring met het inbouwen van telematica-oplossingen en voertuigelektronica en lijkt het je leuk om bij ons te werken? Stuur dan je brief en cv naar:  info@linqo.io.

Gezocht: Planner en Onboarding specialist

Linqo groeit en is op zoek naar medewerkers op het gebied van installatieplanning en onboarding. Dagelijks verwelkomen wij nieuwe klanten, welke wij graag zo snel mogelijk op weg helpen met Linqo. Enerzijds vraagt dit om een efficiënte planning van installaties, anderzijds om het klanten telefonisch wegwijs maken in het Linqo platform. Lijkt het jou leuk om het eerste punt van contact te zijn voor onze nieuwe klanten en help jij hen graag zo snel mogelijk op weg? Stuur dan je brief en cv naar: info@linqo.io. Heb je nog vragen over deze functie? Je kunt ons natuurlijk ook even bellen op +31(0) 20 308 6688 en vragen naar Malou. 

Interesse om bij ons te werken?

Stuur je brief en cv naar: info@linqo.io

Succesverhaal
van CT&H Transport

"Transparant bedrijf Linqo. Zeer goede service. Perfect werkend systeem voor een scherpe prijs. Zeer zeker aan te bevelen om eens contact op te nemen met Linqo voor de diverse mogelijkheden qua GPS en ook Temperatuur controle systemen."

— Fred van CT&H Transport

Succesverhaal
van Auto Mertens

"Linqo is een fijn en betrouwbaar bedrijf om zaken mee te doen. Zeer behulpzaam en erg vriendelijk. Dit geldt voor alle medewerkers!
Ook de App is heel gebruikersvriendelijk. Ideaal voor ons verhuurbedrijf!!"

— Marchel van Auto Mertens

Succesverhaal
van Doedens Infra

"Gebruiksvriendelijke software en daarnaast deskundig, adequaat en vriendelijk personeel!"

— Ronny van Doedens Infra

Succesverhaal
van Kemp Rijopleidingen B.V.

"Linqo heeft mijn verwachtingen overtroffen! Ons oude routeregistratiesysteem hield ermee op en toen ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe partij. Meteen vanaf het eerste contact voelde het goed. Ik kreeg een heldere online demonstratie en de voorwaarden waren gunstig met behalve scherpe tarieven ook veel flexibiliteit. Ook de tijd tussen bestellen en hardware inbouwen ging razendsnel. Niets anders dan lof voor deze partij en medewerkers"

— Erik van Kemp Rijopleidingen B.V.

Neem contact op

Neem contact op voor een demo en een passend advies.
Dit kan via de chat, e-mail: info@linqo.io of bel ons op 020 308 66 88