4,9 28 reviews

Vrijblijvende offerte

Werken bij Linqo

Kom ons versterken

Wij geloven dat een sterk team de kracht van elk bedrijf vormt. We zijn voortdurend op zoek naar verbetering en hechten veel waarde aan professionaliteit. Als je je in deze waarden kan vinden, bekijk dan onze huidige vacatures of stuur ons een bericht

Gezocht: Monteurs/installatiepartners

We zijn momenteel op zoek naar monteurs en partners op het gebied van het inbouwen en het monteren van GPS-trackers en extra accessoires in voertuigen, machines en andere objecten. Het grootste deel van onze installaties vindt plaats in Nederland, België, Duitsland en Polen. Heb je minstens drie jaar ervaring met het inbouwen van telematica-oplossingen en voertuigelektronica en lijkt het je leuk om bij ons te werken? Stuur dan je brief en cv naar:  info@linqo.io.

Gezocht: Planner en Onboarding specialist

Linqo groeit en is op zoek naar medewerkers op het gebied van installatieplanning en onboarding. Dagelijks verwelkomen wij nieuwe klanten, welke wij graag zo snel mogelijk op weg helpen met Linqo. Enerzijds vraagt dit om een efficiënte planning van installaties, anderzijds om het klanten telefonisch wegwijs maken in het Linqo platform. Lijkt het jou leuk om het eerste punt van contact te zijn voor onze nieuwe klanten en help jij hen graag zo snel mogelijk op weg? Stuur dan je brief en cv naar: info@linqo.io. Heb je nog vragen over deze functie? Je kunt ons natuurlijk ook even bellen op +31(0) 20 308 6688 en vragen naar Malou. 

Interesse om bij ons te werken?

Stuur je brief en cv naar: info@linqo.io

Meer weten?

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in een gratis demo inclusief advies op maat? Neem dan contact op.