close icon
success Dank je!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op

background image

Maak kennis met Chris: komt uit de kaasstad Gouda en is ondernemer in hart en ziel. Hij begon in 2021 als stagiair bij Linqo en klom al snel op tot Sales Manager, waarbij hij gemotiveerd raakte door uitdagingen en leuke collega’s. Chris begint zijn dag met koffie of thee en voetbalnieuws. Een beter begin van de werkdag is er niet, toch? Buiten werktijd houdt hij zich bezig met volleybal, gamen en actiefilms. Zijn gouden tip voor telematicabeginners is om te leren van de mensen om je heen. En we kunnen allemaal zeker iets van Chris leren. Zijn volledige verhaal vind je hier:

 

Vertel ons meer over jezelf, je achtergrond en hoe je in je huidige functie terecht bent gekomen.

Ik ben Chris uit Gouda in Nederland. Dat is inderdaad de stad die bekend staat om zijn kaas! Ik studeer ondernemerschap en dat heeft mijn passie voor doeltreffende sales en het opbouwen van goede relaties echt aangewakkerd. Door me hierop te richten ben ik in mijn huidige baan terechtgekomen, waar ik dagelijks deze vaardigheden kan toepassen.

 

Wanneer en waarom ben je in het Linqo-team komen werken?

Ik ben in mei 2021 bij Linqo begonnen als stagiair. Amper vier maanden later werd ik al aangenomen als Sales Manager – het was een geweldige springplank!

 

Hoe ziet jouw reis bij Linqo eruit?

Mijn tijd bij Linqo is vooralsnog een heel avontuur. Het is een uitdagende rit geweest, maar wel een met verschillende niveaus van succes en ontwikkeling.

 

Hoe begin jij je dag?

Wat is een betere manier om de dag te beginnen dan bij een vers kopje koffie of thee het laatste voetbalnieuws door te nemen? Zo krijg ik mijn ochtenden op gang.

 

Wat motiveert jou om elke dag naar je werk te gaan?

De uitdagingen van mijn positie en mijn leuke teamgenoten vormen de ideale mix voor motivatie.

 

Wat zijn de meest uitdagende aspecten van je werk?

Het moeilijkste van mijn werk is ongetwijfeld de concurrentie een stap voor blijven en onderhandelen met klanten. Dat is echt een uitdaging, maar het houdt de dingen interessant.

 

Kun je ons meer vertellen over je hobby’s?

In mijn vrije tijd blijf ik graag actief. Mijn favoriete hobby’s zijn volleyballen, gamen en actiefilms kijken.

 

Wat is jouw favoriete plek op de wereld? En waarom?

Mijn favoriete plek is thuis, waar ik omringd ben door vrienden en familie. Maar als we het over vakantie hebben, dan staat Griekenland bovenaan.

 

En tot slot: heb je nog advies voor mensen die een carrière in de telematicasector willen beginnen?

Leer van de mensen om je heen om de beste versie van jezelf te worden. Het belangrijkste is dat je continu blijft leren.