close icon
success Dank je!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op

background image

Het verhaal van de man die energie geeft aan onze Duitse Linqo-vestiging is verschenen! Maak kennis met Dimitar, een adrenalineliefhebber die houdt van motorrijden in de zomer en skiën in de winter.

 

In 2021 vond hij zijn weg naar Linqo om zijn verkoopkennis en netwerk in heel Europa uit te breiden. In het complete verhaal van Dimitar kom je meer te weten over zijn avonturen, zijn passie voor het leven en hoe hij de wereld van de telematica op zijn kop zet. Als je motivatie zoekt, dan heb je het gevonden:

 

  • Kun je ons iets meer vertellen over jezelf, je achtergrond en hoe je in je huidige functie terecht bent gekomen?

Ik kom oorspronkelijk uit Sofia, Bulgarije, waar ik een grote passie voor sport en genieten van het leven heb ontwikkeld. Ik krijg mijn adrenalinekick door ‘s zomers te motorrijden en fietsen en ‘s winters te skiën in de bergen. Ik ben naar Duitsland verhuisd om de taal te leren, te studeren en andere culturen te leren kennen. Het is een avontuurlijke reis geweest, die me veel heeft geleerd over mezelf en de wereld waarin we leven.

 

  • Wanneer en waarom ben je bij het Linqo-team terecht gekomen?

Ik kwam in 2021 bij Linqo, omdat ik mijn verkoopvaardigheden wilde verbeteren. Ik weet veel over voertuigen en heb er een passie voor om erin te rijden en ze te testen. Destijds zag ik echter in dat ik mijn vaardigheden op dit gebied moest verbeteren en de nieuwe mogelijkheden moest verkennen die Linqo voor me in petto had.

 

  • Hoe ziet jouw Linqo-reis eruit?

Geweldig! De kans die ik kreeg van Max, de manager van Linqo Deutschland, heeft deuren geopend om allerlei nieuwe en intrigerende mensen te ontmoeten, zowel binnen als buiten het bedrijf. Reizen van de ene stad naar de andere, en zelfs naar verschillende landen waar we collega’s en klanten hebben, is altijd een plezier en een nieuw avontuur.

 

  • Hoe ziet het begin van jouw dag eruit?

Ik sta vroeg op, doe rekoefeningen, neem een koude douche, kijk of het weer het toelaat om met mijn Ducati naar het werk te gaan en ga dan naar kantoor. Daar aangekomen drink ik mijn eerste koffie, wat water en dan is het tijd om te gaan knallen.

 

  • Wat geeft jou elke dag de motivatie om naar je werk te gaan?

De mogelijkheid om nieuwe dingen te leren en nieuwe mensen te leren kennen.

 

  • Kun je wat meer vertellen over je hobby’s?

Mijn hobby’s draaien allemaal om adrenaline. In de zomer betekent dat vooral motorrijden. En zodra het winter wordt, ben ik op de piste te vinden. Ik doe ook al mijn hele leven aan vechtsporten. Vroeger deed ik aan downhill en dirt jumping op de fiets, maar tegenwoordig neig ik meer naar toerfietsen.

 

  • Wat is je lievelingsplek op aarde? En waarom?

Overal waar familie en vrienden zijn. Mijn lievelingsplek is daar waar de mensen zijn waar ik van hou.

 

  • Laatste vraag: heb je advies voor mensen die van plan zijn een carrière in de telematica te beginnen?

Hou je niet in! Het vakgebied van de telematica heeft zoveel te bieden en je weet nooit waar deze reis je naartoe kan leiden.