close icon
success Dank je!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op

background image

In de bruisende stad München kwam NS Transporte, een toonaangevend transportbedrijf dat zich specialiseert in het leveren van betrouwbare en klantgerichte diensten, voor een grote uitdaging te staan. Het nauwkeurig lokaliseren van hun vrachtwagens en het communiceren van precieze levertijden bleek een moeilijke opgave. Desondanks kwam Linqo bij het zoeken naar een passende oplossing als betrouwbare partner uit de bus.

 

De zoektocht naar overzicht

Voordat NS Transporte de diensten van Linqo ontdekte, worstelde het bedrijf met het nauwkeurig volgen van zijn vloot en het leveren van betrouwbare bezorginformatie aan klanten. Het gebrek aan een duidelijk overzicht leidde tot vertragingen, frustratie en druk op het streven naar het leveren van betrouwbare dienstverlening. De ontdekking van Linqo’s innovatieve oplossing bleek echter een doorbraak. Met realtime tracking en nauwkeurige locatiegegevens kreeg NS Transporte de regie weer in handen. Klanten ontvingen tijdig informatie, waardoor zowel de tevredenheid als het vertrouwen toenamen. NS Transporte besloot tegelijkertijd de bedrijfsactiviteiten ingrijpend te veranderen, waardoor het bedrijf zijn belofte voor betrouwbaarheid en klanttevredenheid waar kon maken.

 

Een naadloze integratie

De implementering van Linqo’s oplossing in de bestaande bedrijfsactiviteiten en infrastructuur van NS Transporte was een goed georganiseerd proces, dat werd gekenmerkt door een naadloze integratie. Het gebruiksvriendelijke platform bood duidelijke en directe leermogelijkheden, waardoor NS Transporte zich snel kon aanpassen en de voordelen van het systeem optimaal kon benutten. Deze flexibiliteit zorgde ervoor dat het bedrijf effectief gebruik kon maken van Linqo’s wagenparkbeheeroplossing om zo de bedrijfsactiviteiten te optimaliseren en de productiviteit te verhogen.

 

Onderweg naar succes

De realtime verzend- en volgmogelijkheden van Linqo werden de wegwijzer voor NS Transporte. Het bedrijf kon nu zijn vrachtwagens de hele dag door nauwkeurig lokaliseren en zo klanten van nauwkeurige bezorginformatie voorzien. Bij storingen of noodgevallen kon NS Transporte het systeem van Linqo gebruiken om problemen snel te identificeren en te verhelpen. Hierdoor werd de uitvaltijd geminimaliseerd en een efficiënte bedrijfsvoering gewaarborgd.

 

De perfecte match

NS Transporte verkoos Linqo boven de concurrentie om verschillende redenen. Linqo’s professionaliteit en het uitgebreide dienstenpakket sloten perfect aan bij de wensen van NS Transporte. Linqo’s toewijding aan betrouwbaarheid en klantgerichtheid maakten het bedrijf de perfecte keuze in de zoektocht van NS Transporte naar een passende oplossing.

 

Meetbare resultaten

NS Transporte heeft met de diensten van Linqo tastbare resultaten geboekt. Het bedrijf heeft kosten kunnen besparen, de productiviteit kunnen verhogen en aanzienlijke tijdwinst kunnen realiseren. Door het hervormen van de bedrijfsactiviteiten, het nauwkeurig volgen van vrachtwagens en het optimaliseren van bezorgroutes, heeft NS Transporte zijn efficiëntie en klanttevredenheid naar een hoger niveau weten te tillen.

 

Betrouwbaar, klantgericht en gebruiksvriendelijk

Volgens NS Transporte kunnen de oplossingen van Linqo in drie woorden worden omschreven: betrouwbaar, klantgericht en gebruiksvriendelijk. Het bedrijf waardeerde Linqo’s toewijding aan het leveren van een solide systeem dat is afgestemd op de individuele behoeften van het bedrijf en de bedrijfsactiviteiten ten goede kwam.

 

De stap zetten met Linqo

NS Transporte raadt anderen die de oplossingen van Linqo overwegen aan om de sprong te wagen. Linqo’s systeem is de juiste optie als het gaat om het lokaliseren van vrachtwagens, het verlagen van kosten, het besparen van tijd en het nemen van weloverwogen beslissingen. De overstap naar Linqo’s technologie is niet zomaar een keuze – het is een avontuur dat leidt tot efficiëntie en tevredenheid.

Laten we in contact komen

Heeft u vragen? Dan horen we het graag

Neem contact met ons op:

+31(0) 20 308 6688 

[email protected]
Linqo Nederland
Verrijn stuartweg 30
1112 AX Diemen

  Bedrijfsnaam

  Voor- en achternaam

  Zakelijke E-mailadres

  Telefoon

  Aantal voertuigen:

  Type voertuigen:

  Extra informatie

  success
  Dank je!

  We nemen zo snel mogelijk contact met je op