close icon
success Dank je!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op

background image

Volta Limburg zet zich dagelijks samen met Essent in om warmte en comfort in de huizen van 114.000 Limburgers te garanderen. Zij zocht naar een manier om de rittenregistratie te automatiseren, de parkeerkosten te verlagen en medewerkers te ontlasten.

 

Rittenadministratie altijd op orde

Na een uitgebreid marktonderzoek heeft Volta Limburg uiteindelijk gekozen voor Linqo en Parkd. Via Linqo worden alle ritten automatisch geregistreerd, zodat medewerkers geen omkijken meer hebben naar hun rittenregistratie. Zij kunnen zelf in de gebruiksvriendelijke app van Linqo aangeven of een rit privé was. De rittenadministratie van iedere medewerker is nu altijd op orde.

 

Daarnaast ontvangt Volta Limburg een overzichtelijke rapportage waarin in één oogopslag te zien is of er buiten werktijd is gereden. Ook worden gereden ritten direct gekoppeld met het urenregistratiesysteem. Sinds er een dubbele controle op de gewerkte uren plaatsvindt, is ook die administratie altijd correct.

 

Eenvoudige parkeeradministratie

En als we het toch over minder administratieve lasten voor de medewerkers hebben: sinds Volta Limburg gebruikmaakt van de parkeeroplossing van Parkd is de parkeeradministratie een stuk eenvoudiger. Medewerkers hoeven geen bonnetjes of andere papieren meer in te leveren en de organisatie ontvangt maandelijks één parkeerfactuur.

 

Parkeersessies automatisch gestopt

Geen bonnetjes meer? De app verstuurt automatisch een notificatie als er een parkeersessie gestart dient te worden. Dat vergeten monteurs hierdoor niet meer. En de parkeersessie wordt automatisch gestopt bij het wegrijden. Dat is mogelijk dankzij de koppeling tussen Parkd en het ritregistratiesysteem van Linqo.

Besparing tot 20% op parkeerfactuur

Dit scheelt natuurlijk enorm in de kosten. Iedere medewerker vergeet namelijk af en toe een parkeersessie te starten of te stoppen. Dat is zonde, want dan betaal je als organisatie voor minuten dat er eigenlijk niet geparkeerd wordt. En denk eens aan de parkeerboetes die dat oplevert. Met de parkeeroplossing van Parkd zijn ook die verleden tijd. Zo bespaart Volta Limburg maandelijks tot wel 20% op hun parkeerfactuur. Dat geld wordt nu veel nuttiger (en leuker) besteedt.

 

Mobiele app zorgt voor realtime zicht op locatie monteurs

Linqo biedt ook een mobiele app aan. Die is vooral voor de planning en de monteurs enorm belangrijk, zodat zij altijd zicht hebben op de locatie van iedere collega. Wel alleen tijdens werktijd uiteraard. Dat is erg handig voor spoedopdrachten en het afgeven van materiaal. De snelste route wordt via de app berekend. Dat scheelt heel veel tijd.

 

De komende tijd gaan Volta Limburg, Linqo en Parkd tevreden verder met de samenwerking.

Ben je benieuwd wat Linqo en Parkd voor jouw organisatie kunnen doen? Neem dan contact met ons op: bel  020 308 66 88 of mail naar [email protected].

Laten we in contact komen

Heeft u vragen? Dan horen we het graag

Neem contact met ons op:

+31(0) 20 308 6688 

[email protected]
Linqo BV
Europalaan 40
3526KS, Utrecht
Netherlands

  Bedrijfsnaam

  Voor- en achternaam

  Zakelijke E-mailadres

  Telefoon

  Aantal voertuigen:


  Type voertuigen:


  Extra informatie  success
  Dank je!

  We nemen zo snel mogelijk contact met je op