close icon
success Dank je!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op

background image

Installatiebedrijf Okhuijsen (IBOK) verzorgt de elektra van woningen en bedrijfspanden. Van de aanleg van complete elektrische installaties en nieuwe meterkasten tot de aanleg van extra groepen, intercom- en videosystemen. Het bedrijf is al jaren klant bij Linqo en maakt inmiddels ruim een half jaar gebruik van de parkeeroplossing van Parkd en wij vroegen projectcoördinator Tom Bakker naar zijn ervaringen. 

Parkeersessie vergeten? € 75,00 weg

“We maakten eerst gebruik van een ander parkeersysteem, maar dat werkte niet goed. Af en toe moesten medewerkers inbellen, de parkeerzone intypen en weer ophangen. Ook de parkeerapp werkte regelmatig niet”, vertelt Tom.

IBOK heeft 19 voertuigen rijden en werkt veel in de omgeving van Amsterdam, waar parkeren erg duur is. “Er zijn iedere maand wel één of twee monteurs die vergeten om een parkeersessie af te melden. Als je dat in Amsterdam vergeet, dan kost één dag parkeren je al snel € 75,00 per voertuig.”

Automatische parkeeroplossing

Via Linqo werd Parkd onder de aandacht gebracht. “Ik heb toen direct contact opgenomen, want hoe het stond beschreven in de e-mail leek het te mooi om waar te zijn. Alles automatisch? Dat geloofde ik eerst niet.”

Inmiddels maakt IBOK ruim een half jaar gebruik van de parkeeroplossing van Parkd. “Wat te mooi leek om waar te zijn is werkelijkheid geworden. Parkeersessies worden écht automatisch gestart en gestopt. In combinatie met het systeem van Linqo is het nu onmogelijk dat parkeersessies doorlopen. We betalen alleen voor de tijd dat onze voertuigen daadwerkelijk geparkeerd staan.”

Een wereld van verschil met het vorige parkeersysteem

“Een overstap is toch altijd spannend, maar meer dan kentekens doorgeven en inloggen komt er niet bij kijken. En als ik toch vragen heb? Dan kan ik altijd de servicedesk bellen. Een wereld van verschil met ons vorige parkeersysteem.”

De monteurs bij IBOK zijn tussen de 19 en 62 jaar en maken allen gebruik van de parkeerapp, er was voor niemand training nodig. “Onze monteurs zijn ook erg tevreden met Parkd. Ze hoeven niet meer (in de regen) te zoeken naar een parkeermeter of andere handmatige acties te verrichten. Dat scheelt ze enorm veel tijd.”

Ben je benieuwd wat Linqo en Parkd voor jouw organisatie kunnens doen? Neem dan contact met ons op: 020 308 66 88 of mail naar [email protected].

 

„Een wereld van verschil met ons vorige parkeersysteem“

Laten we in contact komen

Heeft u vragen? Dan horen we het graag

Neem contact met ons op:

+31(0) 20 308 6688 

[email protected]
Linqo BV
Europalaan 40
3526KS, Utrecht
Netherlands

  Bedrijfsnaam

  Voor- en achternaam

  Zakelijke E-mailadres

  Telefoon

  Aantal voertuigen:


  Type voertuigen:


  Extra informatie  success
  Dank je!

  We nemen zo snel mogelijk contact met je op