close icon
success Dank je!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op

background image

HoffmannBringts is een vooruitstrevende bezorgdienst voor dranken in Berlijn. Ze zijn gespecialiseerd in B2B-leveringen en bedienen een breed scala aan klanten, waaronder advocatenkantoren, reclamebureaus, startups en zelfs grote bedrijven zoals Tesla en Deutsche Bahn. Voor HoffmannBringts gaat hun missie verder dan alleen het leveren van drankjes. Het gaat erom elke keer weer een naadloze, betrouwbare dienstverlening met een persoonlijk tintje te garanderen, en klantenservice is niet zomaar een afdeling: het is de hoeksteen van hun bedrijfsmodel. Het bedrijf had echter te kampen met aanzienlijke operationele uitdagingen die de efficiëntie en klanttevredenheid in de weg stonden. Daar kwamen Linqo’s geavanceerde gps-trackingoplossingen om de hoek kijken.

 

De uitdaging: inefficiënties bij het realtime tracken

Wat de logistieke planning betreft, stond HoffmannBringts voor een operationele uitdaging. Telkens als er een nieuwe planning nodig was of de route plotseling moest worden aangepast, was het niet eenvoudig om de exacte locatie van hun chauffeurs te achterhalen. Dit kostte niet alleen kostbare tijd, maar deed ook afbreuk aan de naadloze ervaring die HoffmannBringts haar klanten wilde bieden. Het gevolg was dat deze operationele inefficiënties tot vertragingen in de dienstverlening leidden en soms zelfs tot teleurgestelde klanten.

 

De oplossing: overstappen op geavanceerde gps-tracking

Nadat HoffmannBringts de positieve resultaten bij Beverages Hoffmann in Groß-Kienitz had gezien, besloot het bedrijf over te stappen op moderne gps-tracking. Deze beslissing heeft voor een ommekeer gezorgd.

Met realtime gps-gegevens binnen handbereik kan HoffmannBringts nu onmiddellijk reageren, routes coördineren en waar nodig aanpassen, zodat geen enkele levering vertraging oploopt. Deze robuuste oplossing nam niet alleen onzekerheid weg, maar zorgde ook voor minder extra communicatiestappen, wat resulteerde in een meer gestroomlijnd en effectief proces.

 

De toekomst: de klantervaring verbeteren via online tracking

HoffmannBringts beseft dat om voorop te blijven lopen, innovatie nooit mag stoppen. Ze zijn enthousiast over het vooruitzicht om hun klanten een online trackingfunctie aan te bieden die doet denken aan de bekende diensten van DPD en andere pakketaanbieders. Deze functie belooft het aantal vragen dat hun klantenserviceteam ontvangt aanzienlijk te verminderen en biedt klanten meer autonomie en transparantie. Klanten kunnen hun dag beter plannen, omdat ze precies weten wanneer hun drank geleverd wordt. Bovendien wil HoffmannBringts met dergelijke proactieve oplossingen haar reputatie als klantgerichte partner die de klantervaring centraal stelt, verder versterken. De visie is duidelijk: een toekomst waarin elke levering niet alleen een transactie is, maar een meeslepende ervaring die waarde toevoegt bij elk contactmoment.

 

Waarom HoffmannBringts voor de gps-oplossing van Linqo heeft gekozen 

Het ging niet alleen om de technologie – het ging om vertrouwen. Voor HoffmannBringts is de reis van logistieke uitdagingen naar gestroomlijnde activiteiten transformerend geweest. Met geavanceerde gps-oplossingen hebben zij hun interne processen geoptimaliseerd en de basis gelegd voor een interactievere en bevredigendere klantervaring. Terwijl ze de dorst van Berlijnse bedrijven blijven lessen, zorgt hun partnerschap met ons ervoor dat ze altijd nauwkeurig en punctueel blijven leveren.

 

 

Laten we in contact komen

Heeft u vragen? Dan horen we het graag

Neem contact met ons op:

+31(0) 20 308 6688 

[email protected]
Linqo Nederland
Verrijn stuartweg 30
1112 AX Diemen

  Bedrijfsnaam

  Voor- en achternaam

  Zakelijke E-mailadres

  Telefoon

  Aantal voertuigen:

  Type voertuigen:

  Extra informatie

  success
  Dank je!

  We nemen zo snel mogelijk contact met je op