4,9 28 reviews

Offerte aanvragen

Ontdek welke oplossing het beste bij uw bedrijf past

Werk slimmer met Linqo.

Linqo beschikt over de volgende opties:

Handige extra opties

Identificatie van chauffeurs (iButton en RFID)

Privé/zakelijkschakelaar

Automatische Parkd-koppeling

Machine draaiuren

Gedetailleerd inzicht in brandstofverbruik

Gedetailleerd inzicht in rijgedrag

Geofences

Onderhoudsalerts

Temperatuur- en deursensoren

Driver ID
Heeft u verschillende chauffeurs in dienst? Werken ze regelmatig in verschillende wagens? Wij kunnen een driver ID in alle voertuigen installeren. Hierdoor weet u altijd welke chauffeurs met welke wagen op pad zijn. Bij het instappen meldt de chauffeur zich aan met een sleutel van ons of met uw eigen bedrijfspas. 

Privé/ zakelijkschakelaar
Alle ritten staan bij Linqo automatisch op ‘zakelijk’. Uw chauffeurs zullen namelijk vooral zakelijk rijden. Privéritten moeten wel verplicht bijgehouden worden van de Belastingdienst. Wilt u dit eenvoudiger maken? Wij kunnen een schakelaar in de wagen toevoegen die een rit direct van ‘zakelijk’ naar ‘privé’ omzet en weer terug.

Succesverhaal
van CT&H Transport

"Transparant bedrijf Linqo. Zeer goede service. Perfect werkend systeem voor een scherpe prijs. Zeer zeker aan te bevelen om eens contact op te nemen met Linqo voor de diverse mogelijkheden qua GPS en ook Temperatuur controle systemen."

— Fred van CT&H Transport

Succesverhaal
van Auto Mertens

"Linqo is een fijn en betrouwbaar bedrijf om zaken mee te doen. Zeer behulpzaam en erg vriendelijk. Dit geldt voor alle medewerkers!
Ook de App is heel gebruikersvriendelijk. Ideaal voor ons verhuurbedrijf!!"

— Marchel van Auto Mertens

Succesverhaal
van Doedens Infra

"Gebruiksvriendelijke software en daarnaast deskundig, adequaat en vriendelijk personeel!"

— Ronny van Doedens Infra

Succesverhaal
van Kemp Rijopleidingen B.V.

"Linqo heeft mijn verwachtingen overtroffen! Ons oude routeregistratiesysteem hield ermee op en toen ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe partij. Meteen vanaf het eerste contact voelde het goed. Ik kreeg een heldere online demonstratie en de voorwaarden waren gunstig met behalve scherpe tarieven ook veel flexibiliteit. Ook de tijd tussen bestellen en hardware inbouwen ging razendsnel. Niets anders dan lof voor deze partij en medewerkers"

— Erik van Kemp Rijopleidingen B.V.

Automatische Parkd-koppeling
Linqo biedt een automatische koppeling aan met Parkd. Dit is speciaal voor bedrijven met veel chauffeurs in de stedelijke gebieden. Het systeem weet wanneer een betaalde parkeerzone is bereikt. De parkeertijd gaat lopen bij uitzetting van de wagen en stopt als de motor weer start. Zo betaalt u nooit te veel voor parkeren en kunnen uw chauffeurs snel weer verder.

Machine draaiuren
Met de Linqo pro-installatie kunt u de machine draaiuren van uw tractoren en bouwmachines bijhouden. Op basis van de daadwerkelijke machine uren kunt u met eenvoudig de administratie bijhouden en onderhoud inplannen.

Geofences
Met geofencing wordt een geografisch gebied virtueel afgebakend op basis van locatie. In de Linqo app kunt u gemakkelijk belangrijke locaties of oppervlakken selecteren. Hiermee krijgt u specifieke data over deze gebieden. Bijvoorbeeld welke voertuigen in deze locaties de motor aandoen en hoe laat ze arriveren of vertrekken. 

Onderhoudsalerts
Het is mogelijk om al het geplande onderhoud aan uw wagenpark in de Linqo app te zetten. Zo hoeft u dit niet apart bij te houden en bespaart u tijd.

Neem contact op

Neem contact op voor een demo en een passend advies.
Dit kan via de chat, e-mail: info@linqo.io of bel ons op 020 308 66 88