4,9 29 reviews

Vrijblijvende offerte

Ontdek welke oplossing het beste bij uw bedrijf past

Werk slimmer met Linqo.

Linqo beschikt over de volgende opties:

Handige extra opties

Identificatie van chauffeurs (iButton en RFID)

Privé/zakelijkschakelaar

Automatische Parkd-koppeling

Machine draaiuren

Gedetailleerd inzicht in brandstofverbruik

Gedetailleerd inzicht in rijgedrag

Geofences

Onderhoudsalerts

Temperatuur- en deursensoren

Driver ID
Heeft u verschillende chauffeurs in dienst? Werken ze regelmatig in verschillende wagens? Wij kunnen een driver ID in alle voertuigen installeren. Hierdoor weet u altijd welke chauffeurs met welke wagen op pad zijn. Bij het instappen meldt de chauffeur zich aan met een sleutel van ons of met uw eigen bedrijfspas. 

Privé/ zakelijkschakelaar
Alle ritten staan bij Linqo automatisch op ‘zakelijk’. Uw chauffeurs zullen namelijk vooral zakelijk rijden. Privéritten moeten wel verplicht bijgehouden worden van de Belastingdienst. Wilt u dit eenvoudiger maken? Wij kunnen een schakelaar in de wagen toevoegen die een rit direct van ‘zakelijk’ naar ‘privé’ omzet en weer terug.

Automatische Parkd-koppeling Linqo biedt een automatische koppeling aan met Parkd. Dit is speciaal voor bedrijven met veel chauffeurs in de stedelijke gebieden. Het systeem weet wanneer een betaalde parkeerzone is bereikt. De parkeertijd gaat lopen bij uitzetting van de wagen en stopt als de motor weer start. Zo betaalt u nooit te veel voor parkeren en kunnen uw chauffeurs snel weer verder.

Machine draaiuren Met de Linqo pro-installatie kunt u de machine draaiuren van uw tractoren en bouwmachines bijhouden. Op basis van de daadwerkelijke machine uren kunt u met eenvoudig de administratie bijhouden en onderhoud inplannen.

Geofences Met geofencing wordt een geografisch gebied virtueel afgebakend op basis van locatie. In de Linqo app kunt u gemakkelijk belangrijke locaties of oppervlakken selecteren. Hiermee krijgt u specifieke data over deze gebieden. Bijvoorbeeld welke voertuigen in deze locaties de motor aandoen en hoe laat ze arriveren of vertrekken. 

Onderhoudsalerts Het is mogelijk om al het geplande onderhoud aan uw wagenpark in de Linqo app te zetten. Zo hoeft u dit niet apart bij te houden en bespaart u tijd.

Meer weten?

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in een gratis demo inclusief advies op maat? Neem dan contact op.