close icon
success Dank je!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op

background image

Auto Mertens

List icon

Bedrijfsnaam:

Auto Mertens

List icon

Sector:

Autolease, -verhuur, -reparatie en -verkoop

List icon

Locatie:

Gemert en Bakel, Nederland

List icon

Linqo-gebruiker sinds:

2019

List icon

Linqo-functionaliteiten:

Gps-voertuigtracking voor 124 voertuigen

Het verhaal achter Auto Mertens

Auto Mertens is ontstaan in de privégarage van Theo Mertens, die bij Volkswagen in Eindhoven werkte. Met een volledig uitgeruste werkplaats aan huis begonnen Theo’s zoon, Marchel en stagiair Jeroen aan hun avontuur in de autobranche. Dankzij hun gedeelde waarden en strategisch inzicht konden ze snel groeien, investeren en een concept voor intelligente dienstverlening ontwikkelen. Vandaag de dag opereert Auto Mertens vanuit Nederland en is een belangrijke speler in de autobranche geworden, die zich richt op lease, verhuur, reparatie en verkoop van voertuigen.

 

De obstakels overwinnen

Auto Mertens stond voor grote uitdagingen bij het ervoor zorgen dat auto’s zo min mogelijk stil staan en bij het beheren van hun gevarieerde wagenpark. Hun klantenkring, waaronder de gezondheidszorg en de bouwsector, had behoefte aan snelle voertuigreparaties en retourzendingen om de operationele efficiëntie en reputatie in stand te houden. In deze sector zijn goede communicatie en snelle, goed doordachte oplossingen essentieel. Auto Mertens richt zich op personenauto’s en specialiseert zich steeds meer in busjes en bakwagens voor specifieke toepassingen. Ze houden standaard carrosseriedelen met de juiste kleur op voorraad om schade snel op te kunnen lossen.

Hun medewerkers doen hun uiterste best om de bus de volgende ochtend om acht uur glimmend en schadevrij voor de deur te hebben staan. Ze hebben zelfs carrosserie onderdelen in de juiste kleur van bakwagens klaarstaan, compleet met de belettering van de klant, zodat de voertuigen zo min mogelijk stilstaan.

Linqo schiet te hulp

In 2019 heeft Auto Mertens zijn activiteiten met het geavanceerde gps-trackingsysteem voor voertuigen van Linqo uitgebreid. Met deze baanbrekende stap kregen zij de beschikking over nauwkeurige locatiebepaling, gedetailleerde rittenregistratie en realtime bewaking van het rijgedrag. Dankzij deze functies kon Auto Mertens zijn activiteiten stroomlijnen, waardoor storingen en noodgevallen altijd direct in beeld waren.

 

Geweldige resultaten

Sinds Auto Mertens de gps-trackingoplossingen van Linqo heeft geïmplementeerd, schakelde het bedrijf naar de hoogste versnelling:

 • Operationele efficiëntie. Dankzij realtime tracking zijn de responstijden korter geworden, waardoor voertuigen zelden stilstaan.
 • Tevreden klanten. Omdat problemen snel worden opgelost en voertuigen onmiddellijk worden ingeruild, zijn klanten vooral in de gezondheidszorg en de bouw erg blij.
 • Wagenparkbeheer. Dankzij uitgebreide ritgegevens en inzicht in het rijgedrag van de bestuurder kan de dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse planning worden aangescherpt.

 

In de woorden van Auto Mertens

‘Wat we het meest waarderen aan Linqo zijn de functies voor tracking en ritregistratie, waarmee we onze dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse planning nauwkeurig kunnen afstemmen op de behoeften van onze klanten. De tracking- en ritregistratiefuncties van Linqo zijn een echte gamechanger, waardoor we snel kunnen reageren op eventuele storingen.’

Auto Mertens floreert met Linqo, levert eersteklas service en onderhoudt een krachtig nationaal klantenbestand.

"De tracking- en ritregistratiefuncties van Linqo zijn een echte gamechanger, waardoor we snel kunnen reageren op eventuele storingen."

Laten we in contact komen

Heeft u vragen? Dan horen we het graag

Neem contact met ons op:

+31(0) 20 308 6688 

[email protected]
Linqo BV
Europalaan 40
3526KS, Utrecht
Netherlands

  Bedrijfsnaam

  Voor- en achternaam

  Zakelijke E-mailadres

  Telefoon

  Aantal voertuigen:


  Type voertuigen:


  Extra informatie  success
  Dank je!

  We nemen zo snel mogelijk contact met je op