4,9 29 reviews

Offerte aanvragen

Wat zijn de voordelen van een automatische rittenregistratie?

Het bijhouden van je zakelijk gereden ritten is erg belangrijk. Als jij hebt aangegeven dat je geen bijtelling wilt betalen, moet de Belastingdienst ook kunnen zien dat jij hier recht op hebt. Je mag namelijk jaarlijks niet meer dan 500 kilometer privé rijden en dit moet je dan ook kunnen aantonen. De Belastingdienst kan ten alle tijden jouw rittenregistratie opvragen om dit te checken. Het rijden van een zakelijke auto lijkt leuk, maar dit is toch echt erg belangrijk. Klopt er iets niet? Dan heb je kans op een fikse boete. Het is dus raadzaam om goed om te gaan met jouw rittenregistratie. Wij raden je aan om gebruik te maken van onze app, zodat dit automatisch geregistreerd wordt. Meer weten hierover? Lees nu verder.

De app van Linqo

Automatische rittenregistratie maakt het mogelijk dat je niet handmatig alle gegevens hoeft te verzamelen. Met de Linqo app kun je alles gemakkelijk overzichtelijk maken en hoef je niet zelf alle gereden kilometers te noteren. Alle voordelen sommen wij hier voor je op:

  • Ook de registratie van voertuigen en chauffeurs en hun werktijden worden gemakkelijk bijgehouden.
  • Gemakkelijk boetes voorkomen met automatische rittenregistratie. Dit komt doordat jouw gegevens altijd kloppen en je hier geen fouten in kunt maken.
  • Niet altijd op de kilometerstand hoeven letten, dit wordt automatisch genoteerd
  • Een goed overzicht van de gemaakte ritten
  • Je kunt de huidige locatie van de chauffeur zien

Meer weten over automatische rittenregistratie?

Meer informatie over de app van Linqo en de automatische rittenregistratie vind je op onze website. Ook in onze andere blogs vind je meer over de rittenregistratie en wat dit precies inhoudt. Wil je meer weten? Neem dan nu contact op met onze specialisten, want wij kunnen je meer vertellen over de mogelijkheden voor jouw organisatie. Onderschat deze rittenregistratie niet, want er mogen geen fouten in zitten. Er wacht je anders een grote kans op een boete. Vraag nu een demo aan van onze app of bel ons gerust even op.