4,9 29 reviews

Offerte aanvragen

Wat kost rittenregistratie?

Om te zorgen dat je geen bijtelling hoeft te betalen wanneer je in een zakelijke auto rijdt, is het van belang dat je rittenregistratie op orde is. Je kunt er voor kiezen om dit handmatig bij te houden, maar dit is een erg secuur werkje. Elke rit moet namelijk genoteerd worden. Daarom is het aan te raden om te kiezen voor het gebruik van een app om een automatische registratie te kunnen doen. Op deze manier is het erg makkelijk en kunnen er ook door andere werknemers geen fouten gemaakt worden. Met de gemakkelijke app van Linqo houd je registratie van privé en zakelijke ritten bij, maar ook de registratie van voertuigen en chauffeurs en werktijden. Maar wat kost dit nou? Lees nu verder.

Prijs per voertuig

Een exacte prijs voor de rittenregistratie niet gegeven worden. Het verschilt namelijk per voertuig wat de kosten hiervoor zijn. De kosten verschillen daarom vanaf €6,99. Het varieert tussen €6,99-€14,99 per voertuig. Wil je de exacte kosten van tevoren weten? Neem dan even contact op, want wij kunnen het je vertellen.

Automatische rittenregistratie: privé of zakelijk?

Je hoeft met de app van Linqo niet meer zelf bij te houden waar de rit naar toe gaat, wat de kilometerstand was of wat de route is. Met gps monitoring wordt dit allemaal geregeld en kun je terug zien waar het voertuig zich bevindt. Met gps tracking wordt direct de registratie van de ritten gedaan, waardoor je niet meer handmatig hoeft te klungelen met het noteren van alle losse ritten. Alles is overzichtelijk terug te vinden in de app, waardoor je dit ook gemakkelijk aan de Belastingdienst kunt laten zien.

Rittenregistratie met Linqo

Meer weten over de rittenregistratie met Linqo? Neem dan nu contact op. Wij vertellen je meer over alle mogelijkheden, zodat jij niet meer zit te klungelen met losse papieren. Daarbij weet je zeker dat alle gegevens kloppen omdat het automatisch is bijgehouden. Gebruik de app van Linqo want dit scheelt je tijd, geld, boetes en overtredingen. Je hebt namelijk als ondernemer kans op een boete wanneer de rittenregistratie niet goed is ingevuld. Je kunt ons telefonisch of per mail bereiken of vraag nu via onze website een demo aan. Wij helpen je graag op weg met je rittenregistratie.