Oplossingen

Track and trace

De live locatie van uw voertuigen, materieel en personeel realtime volgen en monitoren. U heeft direct inzicht in de gereden snelheid en kunt eenvoudig berekenen hoe laat een chauffeur of monteur op een eindlocatie zal arriveren.

Ritgeschiedenis en efficiënte routes

Precies weten waar en wanneer uw voertuigen en personeel zijn geweest? De ritgeschiedenis is te allen tijde terug te kijken, ook op uw telefoon of tablet. Vergelijk de ritten van uw voertuigen en zie waar routes overlappen en ontdek zo hoe u uw routes en het gebruik van het aantal voertuigen kunt optimaliseren.

Rittenregistratie

Linqo automatiseert het proces van de rittenregistratie en kilometerregistratie, er wordt ook eenvoudig bijgehouden of een rit zakelijk of privé is en of er sprake is van woon-werk verkeer. Hierover meer onder het kopje Wet- en regelgeving.

Digitale tachograaf

Middels de tachograaf analyse ziet u de huidige status van uw chauffeurs, bepaal direct of een chauffeur op basis van de rij- en rusttijdenwet een extra opdracht kan uitvoeren.

Met Remote Tacho Download kunt u de .ddd-bestanden van uw chauffeurs en voertuigen automatisch downloaden. Op afstand worden deze bestanden automatisch uitgelezen.

Automatische rapportages

Realiseer uw efficiëntie- en veiligheidsdoelen met behulp van op maat gemaakte rapportages.

Linqo biedt verschillende rapportages en dashboards om snel en eenvoudig inzicht te krijgen in al uw data. Rapportages kunnen op elk moment worden ingezien en ook volledig worden geautomatiseerd.

to top button

Click on the button to load the content from Livechat.

Load content