4,9 29 reviews

Offerte aanvragen

Track & Trace systeem

Bent u op zoek naar een track & trace systeem voor uw voertuigen? U kent het vast wel van het online bestellen van een pakketje. U krijgt als ontvanger een code, waardoor u het pakketje kunt volgen van productie tot distributiecentrum tot aan thuis. U ziet zelfs van afstand dat het pakketje bezorgd is en hoe laat. Dat is niet anders met een track & trace systeem op voertuigen.

Combinatie hardware en software

Een track & trace systeem voor voertuigen bestaat uit hardware en software. De hardware bestaat uit een kastje die onze monteurs onzichtbaar voor de bestuurder in het voertuig plaatsen. Dit kastje heeft een GPS tracker, een 3G verbinding en een data opslag, voor het geval er geen goede verbinding is om de data naar het softwareprogramma te sturen. Dit kastje wordt ook wel een blackbox genoemd, omdat het een zwart kastje is. Iedere seconde stuurt de GPS tracker de locatie door. De 3G verbinding verbindt het voertuig met de Linqo software die voor u is ingesteld. Het software programma stellen we op maat voor u in. Welke data vindt u het belangrijkste om in één overzicht te kunnen zien? Hoeveel mensen kunnen en mogen in het programma iets wijzigen, bekijken of opslaan? Met Linqo track & trace is ieder moment op iedere locatie en op ieder device te tracken waar een voertuig is.

Track & trace voor boten, machines en auto’s

Linqo zet zich altijd in voor oplossingen voor hedendaagse mobiliteit- en duurzaamheidsuitdagingen. Wij verbinden mensen, voertuigen, materieel en goederen door het verzamelen en analyseren van real-time data. Die voertuigen hoeven niet alleen auto’s te zijn. Goederen en materieel, maar ook mensen worden vervoerd via boten, treinen en vrachtwagens. De hardware van een track & trace systeem is voor een boot of een trein of een vrachtwagen niet anders dan voor in een auto. Zit u in de scheepvaart of logistieke transport? Linqo’s efficiënte en gemakkelijke totaaloplossing stellen uw bedrijf en personeel in staat om slimmere, veiligere en snellere beslissingen te maken aan de hand van verzamelde data.

Altijd op de hoogte

Met het track & trace systeem van Linqo bent u altijd op de hoogte van waar de voertuigen zijn, waar de bestuurders zich bevinden en welke ritten er gereden worden. Dit kunt u gebruiken voor de planning, de inzet van uw personeel en het efficiënt indelen van uw wagenpark.

Bespaar een hoop tijd

U bespaart een hoop tijd als u een track & trace systeem installeert in uw voertuigen. Het houdt namelijk ritten bij, maar ook kilometers en de rij- en rusttijden. Administratieve taken kunnen daarmee teruggebracht worden, het gebeurt namelijk automatisch! Ook hoeft u uw personeel niet te vragen of ze elke rit weer de kilometerstand willen opschrijven plus de vertrek- en aankomstlocaties. Dat scheelt iedere route toch zo weer 5 minuten!

Kostenbesparende werkwijze met track & trace systeem

Hoewel een systeem uiteraard geld kost, is dit zeker een nuttige investering. Met een track & trace systeem bespaart u een hoop geld. Denk aan boetes die u voorkomt omdat u uw personeel tijdig kunt aanspreken op zijn of haar rijgedrag. Ritten- en kilometerregistratie gebeurt zoals gewenst door de Belastingdienst, zodat u een boete voorkomt voor het foutief doorgeven van gegevens. Ook kunt u aan de hand van de gereden kilometers op tijd onderhoud uit laten voeren aan uw wagenpark, zodat u grote reparaties voorkomt. U hoeft minder personeel op de administratie in te zetten en u kunt zelfs besparen op brandstof.

Productiviteit bedrijf verhogen

Productiviteit van de medewerkers kan verhoogd worden door de data die u krijgt van het track & trace systeem. U kunt met ze in gesprek over langere rusttijden dan nodig, of juist over het te lang doorrijden. Daarnaast is communicatie met elkaar net zo belangrijk. Op tijd reageren in onverwachte situaties richting personeel en klanten, kan ervoor zorgen dat u uw personeel toch anders in moet zetten. De data die u heeft, kunt u gebruiken voor bijvoorbeeld een nieuwe planning. Met de app van Linqo kunt u gemakkelijk en snel uw personeel op de hoogte houden.

Betere beslissingen nemen

Dankzij de informatie die u uit het track & trace systeem haalt, kunt u betere beslissingen nemen. Linqo levert betrouwbare informatie aan wanneer die nodig is. U kunt in actie komen op ieder moment, doordat de informatie toegankelijk is op iedere locatie en op ieder moment. Door real-time data inzichtelijk te hebben, kunt u tijdig en snel sturen op zaken die niet lekker lopen.

Vraag vrijblijvend een demo van ons track & trace systeem aan

Nieuwsgierig geworden naar het track & trace systeem van Linqo? Vraag vrijblijvend een demo aan. Of u nu een wagenpark heeft, mobiele medewerkers of speciale machines aanstuurt, Linqo doet er alles aan om u zoveel mogelijk te ontzorgen in de administratie en mobiele oplossingen. Heeft u vragen over ons track & trace systeem, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt bellen naar 030 303 66 88 of mail naar info@linqo.io. Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Linqo? Volg ons dan op Facebook, Twitter of Linkedin.

Succesverhaal
van CT&H Transport

"Transparant bedrijf Linqo. Zeer goede service. Perfect werkend systeem voor een scherpe prijs. Zeer zeker aan te bevelen om eens contact op te nemen met Linqo voor de diverse mogelijkheden qua GPS en ook Temperatuur controle systemen."

— Fred van CT&H Transport

Succesverhaal
van Auto Mertens

"Linqo is een fijn en betrouwbaar bedrijf om zaken mee te doen. Zeer behulpzaam en erg vriendelijk. Dit geldt voor alle medewerkers!
Ook de App is heel gebruikersvriendelijk. Ideaal voor ons verhuurbedrijf!!"

— Marchel van Auto Mertens

Succesverhaal
van Doedens Infra

"Gebruiksvriendelijke software en daarnaast deskundig, adequaat en vriendelijk personeel!"

— Ronny van Doedens Infra

Succesverhaal
van Kemp Rijopleidingen B.V.

"Linqo heeft mijn verwachtingen overtroffen! Ons oude routeregistratiesysteem hield ermee op en toen ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe partij. Meteen vanaf het eerste contact voelde het goed. Ik kreeg een heldere online demonstratie en de voorwaarden waren gunstig met behalve scherpe tarieven ook veel flexibiliteit. Ook de tijd tussen bestellen en hardware inbouwen ging razendsnel. Niets anders dan lof voor deze partij en medewerkers"

— Erik van Kemp Rijopleidingen B.V.

Neem contact op

Neem contact op voor een demo en een passend advies.
Dit kan via de chat, e-mail: info@linqo.io of bel ons op 020 308 66 88

Direct persoonlijk contact met ons team via de chat, telefoon of Whatsapp Zakelijk
Technische support: reactie op dezelfde werkdag ( ma-vrij)
Offerte aanvraag: binnen 24 uur