Toepassingen

Startonderbreker auto

Bent u op zoek naar een extra beveiliging voor uw auto? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een startonderbreker voor uw auto. Een startonderbreker is een goede manier om uw auto te beveiligen, dit zorgt er namelijk voor dat uw auto niet zonder uw toestemming te starten is. U kunt op elk moment uw voertuigen op afstand blokkeren om oneigenlijk gebruik en diefstal te voorkomen. Verder kunt uw real-time de locatie van uw voertuigen traceren. Linqo informeert u graag over de voordelen.

Beveilig uw auto

Met een startonderbreker beveiligt u uw voertuigen, ook profiteert u van een mooi real-time overzicht van uw voertuigen in het eenvoudige portaal en ontvangt u notificaties in het geval van ongewenste situaties. Bekijkt u dit overzicht liever op uw telefoon of tablet? Dan kunt u gebruikmaken van de gebruiksvriendelijke app. Zo kunt u altijd en overal de locaties van uw voertuigen bekijken.

Profiteer vandaag nog van een startonderbreker auto

U wilt natuurlijk graag dat uw auto veilig is. Een startonderbreker is één van de opties, daarnaast zijn er andere beveiligingsopties toe te voegen. Bekijk de mogelijkheden op onze website of neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Wij vertellen u er graag meer over!

to top button

Click on the button to load the content from Livechat.

Load content