Toepassingen

Vraagt u zich af wat rittenregistratie en GPS met elkaar te maken hebben? Wij van Linqo leggen u dit graag uit. Wanneer u in het bezit bent van een auto of motor, bent u hier vast erg zuinig op. U hoopt natuurlijk nooit slachtoffer te worden van diefstal, maar wanneer u dit wel overkomt, kunt u met een GPS tracker eenvoudig uw voertuig traceren. Dit is echter niet het enige waar een GPS tracker u bij kan helpen. U kunt namelijk dankzij GPS ook de rittenregistratie bijhouden. Wilt u hier graag meer over weten? Op deze pagina vindt u meer informatie over de rittenregistratie GPS.

Voordelen GPS en rittenregistratie

Het feit dat u met een GPS ook de rittenregistratie kan bijhouden is voor veel mensen onbekend. Dit is dus zeker een voordeel van de GPS trackers. De OBD trackers van Linqo kunt u eenvoudig in elke auto inpluggen. Hierdoor worden er geen inbouwkosten gerekend. Daarnaast kunt u de trackers overzetten van de ene auto naar de andere auto en eventueel ook naar uw motor. Wanneer u kiest voor een tracker van Linqo dan is dat inclusief een simkaart met wereldwijde dekking. Dit biedt als groot voordeel dat u uw voertuig zowel in het binnen- als buitenland kunt traceren. Het traceren van uw voertuigen wordt in een real-time overzicht getoond in een eenvoudig portaal. Dit portaal kunt u eventueel ook op uw telefoon of tablet bekijken via de gebruiksvriendelijke app. Deze app is ook geschikt voor het bijhouden van uw rittenregistratie. Een andere optie is het eenvoudig exporteren van simpele rapportages naar PDF, HTML of Excel. Een GPS tracker van Linqo is alles wat u nodig heeft voor het eenvoudig bijhouden van uw rittenregistratie.

Ervaar ook alle voordelen van GPS

U heeft op deze pagina kunnen lezen wat GPS voor u kan betekenen op het gebied van rittenregistratie. Met een GPS tracker van Linqo gaat uw rittenregistratie bijna vanzelf. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kijken graag samen met u naar de opties.

to top button

Click on the button to load the content from Livechat.

Load content