Toepassingen

Rittenregistratie GPS

Je vraagt je misschien af wat rittenregistratie en GPS met elkaar te maken hebben, maar dat leggen wij je graag uit. Als je een auto of motor hebt, dan wil je er graag zuinig op zijn en wanneer dat deze dan bijv. gestolen wordt (wat je uiteraard niet hoopt), dan ben je blij met GPS trackers zodat deze snel terug gevonden wordt. Maar ook kun je dankzij de GPS de rittenregistratie bijhouden en dat is een fijn systeem. Als je daar ook meer over te weten wilt komen dan raden we je aan om je er ook in te verdiepen.

Voordelen GPS en rittenregistratie

Wat veel mensen niet weten is dat je met de GPS de rittenregistratie ook bij kan houden. Zo kun je om te beginnen eerst de OBD trackers direct zelfstandig in elke auto inpluggen, zonder dat er inbouwkosten worden gerekend. Daarnaast kun jij de trackers overzetten van de ene auto naar de andere en ook naar een motor. Als je dan je keuze maakt voor Liqo dan gebruik je een eigen simkaart met bijna alle providers over de hele wereld. Een groot voordeel en dan heb je nog een real-time overzicht van alle voertuigen in het eenvoudige en overzichtelijke portaal. Ook de app kan je gebruiken en dan kun je ook je rittenregistratie bijhouden waar je vast en zeker weer je voordeel mee gaat doen! Een andere optie is het eenvoudig exporteren van simpele rapportages naar HTML of Excel en dan nog de notificaties van gebeurtenissen per e-mail of push bericht. Alles wat jij ook nodig hebt als je je rittenregistratie bij wilt houden en het enige wat je nodig hebt is GPS.

Ervaar ook alle voordelen van GPS

Je hebt inmiddels kunnen lezen wat GPS allemaal voor je kan betekenen en dan zie je ook dat je de rittenregistratie bij kunt houden. Alles gaat allemaal vanzelf en dat is alleen maar positief. Genoeg redenen dus om er zelf ook voor te kiezen en dan kun jij ook je voordeel er nog eens mee doen. Zorg daarom dat jij ook weet wat de kosten zijn en dat je niet vast zit aan abonnementskosten. Ook dat is weer een voordeel. Goed jezelf er in verdiepen en dan weet jij ook waar je aan toe bent als je er voor kiest.

to top button

Click on the button to load the content from Livechat.

Load content