4,9 29 reviews

Offerte aanvragen

Motor GPS tracker

Bent u in het bezit van een motor? Dan bent u hier vast erg zuinig op. Bij Linqo vindt u een motor GPS trackerwaarmee u uw motor altijd en overal kunt traceren. Deze GPS tracker kan zowel in een auto als op uw motor geplaatst worden. Dit doet u eenvoudig zelf, want u kan deze GPS tracker eenvoudig plaasten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een motor GPS tracker? Wij vertellen u er graag meer over op deze pagina.

Voordelen van deze trackers

Het grootste voordeel van een motor GPS tracker hebben wij hierboven al kort benoemd. Wanneer uw motor voorzien is van een tracker kunt u deze namelijk altijd en overal traceren, zowel in het binnen- als in het buitenland. Kiest u voor Linqo, dan wordt er gebruikgemaakt van een eigen simkaart met wereldwijde dekking. De tracking gegevens worden real-time getoond in een overzichtelijk portaal. Dit portaal kunt u eventueel ook bekijken en bedienen op uw telefoon door de gebruiksvriendelijke app. De getoonde gegevens kunt u gemakkelijk exporteren naar rapportages in PDF, HTML en Excel. Wilt u een notificatie ontvangen van alle belangrijke gebeurtenissen, bijvoorbeeld als uw motor op een vreemd tijdstip wordt verplaatst? Dan wordt u per e-mail, sms of pushbericht door de tracker op de hoogte gebracht. Met de motor GPS tracker hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over de locatie van uw favoriete tweewieler.

Kies voor motor GPS tracker

Wanneer u in het bezit bent van een motor raden wij u altijd aan om hiervoor een motor GPS tracker aan te schaffen. U profiteert dan namelijk van alle bovengenoemde voordelen. U kunt deze GPS tracker zowel met als zonder abonnement bij Linqo aanschaffen. Wilt u meer weten over deze opties? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u hier graag meer over. Telefonisch zijn wij te bereiken op +31 (0) 30 303 66 88 of stuur ons een mail op info@linqo.io. We staan u graag te woord.

Succesverhaal
van CT&H Transport

"Transparant bedrijf Linqo. Zeer goede service. Perfect werkend systeem voor een scherpe prijs. Zeer zeker aan te bevelen om eens contact op te nemen met Linqo voor de diverse mogelijkheden qua GPS en ook Temperatuur controle systemen."

— Fred van CT&H Transport

Succesverhaal
van Auto Mertens

"Linqo is een fijn en betrouwbaar bedrijf om zaken mee te doen. Zeer behulpzaam en erg vriendelijk. Dit geldt voor alle medewerkers!
Ook de App is heel gebruikersvriendelijk. Ideaal voor ons verhuurbedrijf!!"

— Marchel van Auto Mertens

Succesverhaal
van Doedens Infra

"Gebruiksvriendelijke software en daarnaast deskundig, adequaat en vriendelijk personeel!"

— Ronny van Doedens Infra

Succesverhaal
van Kemp Rijopleidingen B.V.

"Linqo heeft mijn verwachtingen overtroffen! Ons oude routeregistratiesysteem hield ermee op en toen ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe partij. Meteen vanaf het eerste contact voelde het goed. Ik kreeg een heldere online demonstratie en de voorwaarden waren gunstig met behalve scherpe tarieven ook veel flexibiliteit. Ook de tijd tussen bestellen en hardware inbouwen ging razendsnel. Niets anders dan lof voor deze partij en medewerkers"

— Erik van Kemp Rijopleidingen B.V.

Neem contact op

Neem contact op voor een demo en een passend advies.
Dit kan via de chat, e-mail: info@linqo.io of bel ons op 020 308 66 88

Direct persoonlijk contact met ons team via de chat, telefoon of Whatsapp Zakelijk
Technische support: reactie op dezelfde werkdag ( ma-vrij)
Offerte aanvraag: binnen 24 uur