Toepassingen

Bent u in het bezit van een motor? Dan bent u hier vast erg zuinig op. Bij Linqo vindt u een motor GPS tracker waarmee u uw motor altijd en overal kunt traceren. Deze GPS tracker kan zowel in een auto als op uw motor geplaatst worden. Dit doet u eenvoudig zelf, want u kan deze GPS tracker eenvoudig plaasten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een motor GPS tracker? Wij vertellen u er graag meer over op deze pagina.

Voordelen van deze trackers

Het grootste voordeel van een motor GPS tracker hebben wij hierboven al kort benoemd. Wanneer uw motor voorzien is van een tracker kunt u deze namelijk altijd en overal traceren, zowel in het binnen- als in het buitenland. Kiest u voor Linqo, dan wordt er gebruikgemaakt van een eigen simkaart met wereldwijde dekking. De tracking gegevens worden real-time getoond in een overzichtelijk portaal. Dit portaal kunt u eventueel ook bekijken en bedienen op uw telefoon door de gebruiksvriendelijke app. De getoonde gegevens kunt u gemakkelijk exporteren naar rapportages in PDF, HTML en Excel. Wilt u een notificatie ontvangen van alle belangrijke gebeurtenissen, bijvoorbeeld als uw motor op een vreemd tijdstip wordt verplaatst? Dan wordt u per e-mail, sms of pushbericht door de tracker op de hoogte gebracht. Met de motor GPS tracker hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over de locatie van uw favoriete tweewieler.

Kies voor motor GPS tracker

Wanneer u in het bezit bent van een motor raden wij u altijd aan om hiervoor een motor GPS tracker aan te schaffen. U profiteert dan namelijk van alle bovengenoemde voordelen. U kunt deze GPS tracker zowel met als zonder abonnement bij Linqo aanschaffen. Wilt u meer weten over deze opties? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u hier graag meer over. Telefonisch zijn wij te bereiken op +31 (0) 30 303 66 88 of stuur ons een mail op info@linqo.io. We staan u graag te woord.

to top button

Click on the button to load the content from Livechat.

Load content