Toepassingen

Bent u op zoek naar een GPS tracker zonder abonnement? Bij Linqo kunnen wij u hier goed bij helpen. Wij laten u op deze pagina graag kennismaken met ons aanbod GPS trackers. Hierdoor krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en voordelen van de GPS tracker zonder abonnement.

Voordelen van een losse tracker

Bij Linqo kunt u kiezen voor OBD trackers, deze kunt u direct zelfstandig in iedere auto inpluggen. Dit betekent dat hierbij geen inbouwkosten gelden. Er zijn ook bedrade trackers beschikbaar inclusief inbouwschema’s. Al onze trackers zijn gemakkelijk over te zetten van de ene naar de andere auto. Dit betekent dat u de GPS tracker kunt blijven gebruiken, ook wanneer u een nieuwe auto aanschaft. Dit zijn al enkele voordelen waar u van profiteert wanneer u kiest voor de OBD trackers van Linqo. Enkele andere voordelen hebben wij voor u op een rijtje gezet:

  • Simkaart met wereldwijde
  • Realtime overzicht van uw voertuigen
  • Overzichtelijk portaal
  • Gebruiksvriendelijke app
  • Eenvoudig gegevens exporteren naar PDF, HTML of Excel
  • Verschillende notificaties per email, sms of pushberichten.

<>Zoals u ziet, profiteert u van diverse voordelen wanneer u kiest voor de GPS tracker zonder abonnement van Linqo. Wenst u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Kies ook voor een GPS tracker zonder abonnement

Bent u overtuigd van de voordelen van de GPS tracker van Linqo? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij kijken graag samen met u naar de opties. U kunt kiezen voor de GPS tracker zonder abonnement, daarnaast bieden wij voordelige abonnementen aan. De keuze is aan u!

to top button

Click on the button to load the content from Livechat.

Load content