4,9 25 reviews

Offerte aanvragen

GPS tracker zonder abonnement

ent u op zoek naar een GPS tracker zonder abonnement? Bij Linqo kunnen wij u hier goed bij helpen. Wij laten u op deze pagina graag kennismaken met ons aanbod GPS trackers. Hierdoor krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en voordelen van de GPS tracker zonder abonnement.

Voordelen van een losse tracker

Bij Linqo kunt u kiezen voor OBD trackers, deze kunt u direct zelfstandig in iedere auto inpluggen. Dit betekent dat hierbij geen inbouwkosten gelden. Er zijn ook bedrade trackers beschikbaar inclusief inbouwschema’s. Al onze trackers zijn gemakkelijk over te zetten van de ene naar de andere auto. Dit betekent dat u de GPS tracker kunt blijven gebruiken, ook wanneer u een nieuwe auto aanschaft. Dit zijn al enkele voordelen waar u van profiteert wanneer u kiest voor de OBD trackers van Linqo. Enkele andere voordelen hebben wij voor u op een rijtje gezet:

  • Simkaart met wereldwijde
  • Realtime overzicht van uw voertuigen
  • Overzichtelijk portaal
  • Gebruiksvriendelijke app
  • Eenvoudig gegevens exporteren naar PDF, HTML of Excel
  • Verschillende notificaties per email, sms of pushberichten.

<>Zoals u ziet, profiteert u van diverse voordelen wanneer u kiest voor de GPS tracker zonder abonnement van Linqo. Wenst u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Kies ook voor een GPS tracker zonder abonnement

Bent u overtuigd van de voordelen van de GPS tracker van Linqo? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij kijken graag samen met u naar de opties. U kunt kiezen voor de GPS tracker zonder abonnement, daarnaast bieden wij voordelige abonnementen aan. De keuze is aan u!

Succesverhaal
van CT&H Transport

"Transparant bedrijf Linqo. Zeer goede service. Perfect werkend systeem voor een scherpe prijs. Zeer zeker aan te bevelen om eens contact op te nemen met Linqo voor de diverse mogelijkheden qua GPS en ook Temperatuur controle systemen."

— Fred van CT&H Transport

Succesverhaal
van Auto Mertens

"Linqo is een fijn en betrouwbaar bedrijf om zaken mee te doen. Zeer behulpzaam en erg vriendelijk. Dit geldt voor alle medewerkers!
Ook de App is heel gebruikersvriendelijk. Ideaal voor ons verhuurbedrijf!!"

— Marchel van Auto Mertens

Succesverhaal
van Doedens Infra

"Gebruiksvriendelijke software en daarnaast deskundig, adequaat en vriendelijk personeel!"

— Ronny van Doedens Infra

Succesverhaal
van Kemp Rijopleidingen B.V.

"Linqo heeft mijn verwachtingen overtroffen! Ons oude routeregistratiesysteem hield ermee op en toen ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe partij. Meteen vanaf het eerste contact voelde het goed. Ik kreeg een heldere online demonstratie en de voorwaarden waren gunstig met behalve scherpe tarieven ook veel flexibiliteit. Ook de tijd tussen bestellen en hardware inbouwen ging razendsnel. Niets anders dan lof voor deze partij en medewerkers"

— Erik van Kemp Rijopleidingen B.V.

Neem contact op

Neem contact op voor een demo en een passend advies.
Dit kan via de chat, e-mail: info@linqo.io of bel ons op 020 308 66 88

Direct persoonlijk contact met ons team via de chat, telefoon of Whatsapp Zakelijk
Technische support: reactie op dezelfde werkdag ( ma-vrij)
Offerte aanvraag: binnen 24 uur