4,9 29 reviews

Offerte aanvragen

GPS tracker auto opsporen

Wilt u met een GPS tracker uw auto opsporen? Wij vertellen u hier graag meer over. GPS trackers worden in steeds meer voertuigen geplaatst. Het is prettig om uw auto te kunnen opsporen wanneer deze gestolen is, maar ook wegens andere veiligheidsredenen is het fijn om een GPS tracker in uw auto te plaatsen. Een ongeluk zit in een klein hoekje, ook op de weg. Er kan u altijd iets gebeuren onderweg, met een GPS tracker weet u dan waar de auto zich bevindt. Ontdek de mogelijkheden van onze trackers op deze pagina.

Voordelen GPS tracker

De GPS trackers van Linqo bieden u verschillende voordelen. Dat u met een GPS tracker uw auto kunt opsporen is wellicht de voornaamste reden dat u deze aanschaft, maar de trackers van Linqo zijn van hoogwaardige kwaliteit en bieden u diverse mogelijkheden. Bij ons vindt u namelijk OBD trackers die u direct eenvoudig kunt inpluggen in iedere auto. U betaalt hierdoor geen inbouwkosten. De trackers kunt u ook gemakkelijk overzetten van de ene naar de andere auto. Bovendien is er een gebruiksvriendelijke app beschikbaar voor uw telefoon en tablet. Hierdoor heeft u altijd en overal een real-time overzicht van waar uw voertuigen zich bevinden. Deze gegevens kunt u eenvoudig exporteren naar simpele rapportages in PDF, HTML of Excel.

Mogelijkheden GPS tracker auto opsporen

Wilt u graag met een GPS tracker uw auto opsporen? Met de OBD tracker van Linqo kunt u dit altijd en overal. Eenvoudig uw auto volgen doet u zelfs via tablet of telefoon, dankzij de gebruiksvriendelijke app. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een GPS tracker in uw auto? Neem dan gerust contact met ons op. Samen met u kunnen we de opties bekijken wat een GPS tracker voor u kan betekenen. Telefonisch zijn wij bereikbaar op +31 (0) 30 303 66 88, of stuur ons uw aanvraag via info@linqo.io. Wij staan u graag te woord!

Succesverhaal
van CT&H Transport

"Transparant bedrijf Linqo. Zeer goede service. Perfect werkend systeem voor een scherpe prijs. Zeer zeker aan te bevelen om eens contact op te nemen met Linqo voor de diverse mogelijkheden qua GPS en ook Temperatuur controle systemen."

— Fred van CT&H Transport

Succesverhaal
van Auto Mertens

"Linqo is een fijn en betrouwbaar bedrijf om zaken mee te doen. Zeer behulpzaam en erg vriendelijk. Dit geldt voor alle medewerkers!
Ook de App is heel gebruikersvriendelijk. Ideaal voor ons verhuurbedrijf!!"

— Marchel van Auto Mertens

Succesverhaal
van Doedens Infra

"Gebruiksvriendelijke software en daarnaast deskundig, adequaat en vriendelijk personeel!"

— Ronny van Doedens Infra

Succesverhaal
van Kemp Rijopleidingen B.V.

"Linqo heeft mijn verwachtingen overtroffen! Ons oude routeregistratiesysteem hield ermee op en toen ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe partij. Meteen vanaf het eerste contact voelde het goed. Ik kreeg een heldere online demonstratie en de voorwaarden waren gunstig met behalve scherpe tarieven ook veel flexibiliteit. Ook de tijd tussen bestellen en hardware inbouwen ging razendsnel. Niets anders dan lof voor deze partij en medewerkers"

— Erik van Kemp Rijopleidingen B.V.

Neem contact op

Neem contact op voor een demo en een passend advies.
Dit kan via de chat, e-mail: info@linqo.io of bel ons op 020 308 66 88

Direct persoonlijk contact met ons team via de chat, telefoon of Whatsapp Zakelijk
Technische support: reactie op dezelfde werkdag ( ma-vrij)
Offerte aanvraag: binnen 24 uur