Toepassingen

Wilt u met een GPS tracker uw auto opsporen? Wij vertellen u hier graag meer over. GPS trackers worden in steeds meer voertuigen geplaatst. Het is prettig om uw auto te kunnen opsporen wanneer deze gestolen is, maar ook wegens andere veiligheidsredenen is het fijn om een GPS tracker in uw auto te plaatsen. Een ongeluk zit in een klein hoekje, ook op de weg. Er kan u altijd iets gebeuren onderweg, met een GPS tracker weet u dan waar de auto zich bevindt. Ontdek de mogelijkheden van onze trackers op deze pagina.

Voordelen GPS tracker

De GPS trackers van Linqo bieden u verschillende voordelen. Dat u met een GPS tracker uw auto kunt opsporen is wellicht de voornaamste reden dat u deze aanschaft, maar de trackers van Linqo zijn van hoogwaardige kwaliteit en bieden u diverse mogelijkheden. Bij ons vindt u namelijk OBD trackers die u direct eenvoudig kunt inpluggen in iedere auto. U betaalt hierdoor geen inbouwkosten. De trackers kunt u ook gemakkelijk overzetten van de ene naar de andere auto. Bovendien is er een gebruiksvriendelijke app beschikbaar voor uw telefoon en tablet. Hierdoor heeft u altijd en overal een real-time overzicht van waar uw voertuigen zich bevinden. Deze gegevens kunt u eenvoudig exporteren naar simpele rapportages in PDF, HTML of Excel.

Mogelijkheden GPS tracker auto opsporen

Wilt u graag met een GPS tracker uw auto opsporen? Met de OBD tracker van Linqo kunt u dit altijd en overal. Eenvoudig uw auto volgen doet u zelfs via tablet of telefoon, dankzij de gebruiksvriendelijke app. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een GPS tracker in uw auto? Neem dan gerust contact met ons op. Samen met u kunnen we de opties bekijken wat een GPS tracker voor u kan betekenen. Telefonisch zijn wij bereikbaar op +31 (0) 30 303 66 88, of stuur ons uw aanvraag via info@linqo.io. Wij staan u graag te woord!

to top button

Click on the button to load the content from Livechat.

Load content