Toepassingen

Gestolen auto traceren

U hoopt het nooit mee te maken: uw auto wordt gestolen. Mocht u dit helaas toch ooit overkomen, dan is het wel zo prettig als de auto is voorzien van een GPS tracker. Een GPS tracker maakt het mogelijk om uw gestolen auto te traceren, zowel in het binnen- als buitenland. Bij Linqo vindt u verschillende GPS trackers. OBD trackers (Plug & Play) kunnen gemakkelijk en zelfstandig in iedere auto worden geplugged, hier hoeft u geen inbouwkosten te betalen. Asset Trackers met een langdurige interne batterij, deze kunnen overal in de auto worden weggestopt. Ook zijn er bedrade trackers, deze kunt u zelf installeren met behulp van een inbouwschema, Linqo heeft de beschikking over een team van ervaren en professionele inbouwmonteurs die dit ook voor u kunnen verzorgen.

Tracker overzetten kan ook

Bij Linqo heeft u de optie om de GPS tracker over te zetten van de ene naar uw andere auto. Hierdoor kunt u, wanneer u in het bezit bent van een nieuwe auto, de GPS tracker hergebruiken. Het is hierbij wel belangrijk dat u de GPS tracker uit de auto haalt voordat u deze gaat verkopen of inleveren. Veel mensen denken dat een auto overal veilig is, helaas is dit niet altijd het geval. Ook bij u thuis, onderweg of op het werk kan uw auto gestolen worden. Mocht u het slachtoffer worden van autodiefstal is het een prettig idee wanneer u weet dat u een GPS tracker heeft geïnstalleerd. Uw gestolen auto traceren is mogelijk dankzij ons systeem.

Uw gestolen auto traceren

Met een GPS tracker van Linqo kunt u diefstal niet voorkomen, maar u kunt uw eigendom wel gemakkelijk traceren. Onze GPS trackers zijn uitgerust met een simkaart, uw auto kan wereldwijd worden gevolgd. U heeft de mogelijkheid om gebruik te maken van een real-time overzicht van uw voertuigen in een eenvoudig en overzichtelijk portaal, dit is eveneens zichtbaar in een gebruiksvriendelijke app op uw telefoon of tablet. Alle gegevens kunt u eenvoudig exporteren naar PDF, HTML of Excel. U kunt dus alles over de locatie van uw voertuigen te weten komen. De wereldwijde dekking is hierbij ook onmisbaar, u ziet precies waar uw auto is geweest!

to top button

Click on the button to load the content from Livechat.

Load content