Toepassingen

Gestolen auto traceren

Je hoopt er natuurlijk nooit mee te maken te krijgen dat je auto wordt gestolen, maar het zou zomaar kunnen. Als je dat denkt aan gestolen auto traceren, dan is het wel fijn als je auto voorzien is van een GPS tracker. Dan kun je je auto namelijk traceren in eigen land en ook in het buitenland. Je hebt dan ook de zogenoemde OBD trackers en die kunnen dan direct zelfstandig in iedere auto worden geplugd. Daarvoor betaal je dan geen inbouwkosten. Er is ook nog een speciale bedrade versie en dan is er een inbouwschema beschikbaar.

Tracker overzetten kan ook

Je hebt bij ons de optie om de trackers over te zetten van de ene auto naar de andere en dat is wel in je eigen voordeel. Als je dan een keer een andere auto hebt dan kun je deze ook weer gebruiken. Zo kun je je gestolen auto traceren en dan bijv. als je wat nieuws koopt ook de GPS weer overzetten. Het is belangrijk dat je daar dan ook aan denkt voordat je bijv. je auto zal verkopen. Steeds meer mensen denken dat de auto overal veilig is, maar helaas is dat niet zo. Ook bij je thuis, onderweg of op je werk kan de auto gestolen worden en dan is het belangrijk dat je je auto kunt traceren. Een gestolen auto traceren is mogelijk dankzij ons systeem en daarom kun je daar ook maar beter meer over te weten komen.

Jouw gestolen auto traceren

Het is niet te hopen dat het je overkomt, maar het kan zomaar zijn dat je auto wordt gestolen en wat doe je dan? Je hebt geen flauw idee waar je je auto kunt vinden, maar dankzij GPS kan dat wel. Je kunt dan je auto traceren en dan kun je dat weer melden. Je auto kan dan snel terug worden gehaald en daar heb jij dan ook zelf in geïnvesteerd. Als je kiest voor Linqo dan wordt er een eigen simkaart gebruikt met bijna alle providers over de hele wereld, een groot voordeel voor jou! Daarnaast heb je dan het voordeel om gebruik te mogen maken van een real-time overzicht van je voertuigen in het eenvoudige en overzichtelijke portaal. Ook heb je nog een heel erg gebruiksvriendelijke app voor je telefoon en tablet en dan kun je ook alles weer in de gaten houden. Alle gegevens kun je eenvoudig exporteren naar HTML of Excel dus zorg ook dat jij er alles over te weten komt. De wereldwijde dekking is ook van belang en dan kun je je gestolen auto traceren overal waar je bent geweest!

to top button

Click on the button to load the content from Livechat.

Load content