4,9 29 reviews

Offerte aanvragen

Gestolen auto traceren

U hoopt het nooit mee te maken: uw auto wordt gestolen. Mocht u dit helaas toch ooit overkomen, dan is het wel zo prettig als de auto is voorzien van een GPS tracker. Een GPS tracker maakt het mogelijk om uw gestolen auto te traceren, zowel in het binnen- als buitenland. Bij Linqo vindt u verschillende GPS trackers. OBD trackers (Plug & Play) kunnen gemakkelijk en zelfstandig in iedere auto worden geplugged, hier hoeft u geen inbouwkosten te betalen. Asset Trackers met een langdurige interne batterij, deze kunnen overal in de auto worden weggestopt. Ook zijn er bedrade trackers, deze kunt u zelf installeren met behulp van een inbouwschema, Linqo heeft de beschikking over een team van ervaren en professionele inbouwmonteurs die dit ook voor u kunnen verzorgen.

Tracker overzetten kan ook

Bij Linqo heeft u de optie om de GPS tracker over te zetten van de ene naar uw andere auto. Hierdoor kunt u, wanneer u in het bezit bent van een nieuwe auto, de GPS tracker hergebruiken. Het is hierbij wel belangrijk dat u de GPS tracker uit de auto haalt voordat u deze gaat verkopen of inleveren. Veel mensen denken dat een auto overal veilig is, helaas is dit niet altijd het geval. Ook bij u thuis, onderweg of op het werk kan uw auto gestolen worden. Mocht u het slachtoffer worden van autodiefstal is het een prettig idee wanneer u weet dat u een GPS tracker heeft geïnstalleerd. Uw gestolen auto traceren is mogelijk dankzij ons systeem.

Uw gestolen auto traceren

Met een GPS tracker van Linqo kunt u diefstal niet voorkomen, maar u kunt uw eigendom wel gemakkelijk traceren. Onze GPS trackers zijn uitgerust met een simkaart, uw auto kan wereldwijd worden gevolgd. U heeft de mogelijkheid om gebruik te maken van een real-time overzicht van uw voertuigen in een eenvoudig en overzichtelijk portaal, dit is eveneens zichtbaar in een gebruiksvriendelijke app op uw telefoon of tablet. Alle gegevens kunt u eenvoudig exporteren naar PDF, HTML of Excel. U kunt dus alles over de locatie van uw voertuigen te weten komen. De wereldwijde dekking is hierbij ook onmisbaar, u ziet precies waar uw auto is geweest!

Succesverhaal
van CT&H Transport

"Transparant bedrijf Linqo. Zeer goede service. Perfect werkend systeem voor een scherpe prijs. Zeer zeker aan te bevelen om eens contact op te nemen met Linqo voor de diverse mogelijkheden qua GPS en ook Temperatuur controle systemen."

— Fred van CT&H Transport

Succesverhaal
van Auto Mertens

"Linqo is een fijn en betrouwbaar bedrijf om zaken mee te doen. Zeer behulpzaam en erg vriendelijk. Dit geldt voor alle medewerkers!
Ook de App is heel gebruikersvriendelijk. Ideaal voor ons verhuurbedrijf!!"

— Marchel van Auto Mertens

Succesverhaal
van Doedens Infra

"Gebruiksvriendelijke software en daarnaast deskundig, adequaat en vriendelijk personeel!"

— Ronny van Doedens Infra

Succesverhaal
van Kemp Rijopleidingen B.V.

"Linqo heeft mijn verwachtingen overtroffen! Ons oude routeregistratiesysteem hield ermee op en toen ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe partij. Meteen vanaf het eerste contact voelde het goed. Ik kreeg een heldere online demonstratie en de voorwaarden waren gunstig met behalve scherpe tarieven ook veel flexibiliteit. Ook de tijd tussen bestellen en hardware inbouwen ging razendsnel. Niets anders dan lof voor deze partij en medewerkers"

— Erik van Kemp Rijopleidingen B.V.

Neem contact op

Neem contact op voor een demo en een passend advies.
Dit kan via de chat, e-mail: info@linqo.io of bel ons op 020 308 66 88

Direct persoonlijk contact met ons team via de chat, telefoon of Whatsapp Zakelijk
Technische support: reactie op dezelfde werkdag ( ma-vrij)
Offerte aanvraag: binnen 24 uur