Toepassingen

Temperatuur monitoring in het voertuig

Het is mogelijk om een temperatuursensor in het voertuig of in de laadruimte te koppelen met het systeem van Linqo. U kunt meldingen ontvangen wanneer de temperatuur in het voertuig te hoog of te laag oploopt. Deze melding kunt u via het systeem direct communiceren met de chauffeur zodat deze direct actie kan ondernemen.

Drivers ID

Heeft u veel verschillende chauffeurs welke regelmatig in verschillende auto’s rijden? En wilt u altijd weten welke chauffeur met welke wagen op pad is? Dan is het mogelijk om een drivers ID in alle auto’s te installeren. Bij het instappen in het voertuig kan de chauffeur zich direct met een sleutel van ons, of zelfs met uw eigen bedrijfspasje aanmelden. De koppeling van voertuig en chauffeur is hierna direct in het Linqo systeem zichtbaar.

Prive- zakelijk button in het voertuig

Alle ritten van uw voertuigen staan bij Linqo automatisch ingesteld als ‘zakelijk’. Uw chauffeurs zullen namelijk vooral zakelijk rijden. Wanneer een chauffeur toch een stukje prive rijdt met een van uw wagens, dient er precies bijgehouden te worden welk ritje dit is. Dit is een eis van de belastingdienst voor een sluitende ritregistratie. Wilt u dit vergemakkelijken? Dan kunt u een button in de auto toevoegen die een rit met het omzetten van de button direct van ‘zakelijk’ naar ‘prive’ omzet en vice versa.

ParkD koppeling

Komen uw chauffeurs veel in de stad voor klussen? En moeten zij hier telkens naar een parkeerautomaat lopen om de te verwachte parkeertijd in te stellen en te betalen? Vanaf vandaag niet meer! Wij bieden een koppeling met ParkD aan: Het Linqo systeem registreert automatisch wanneer een voertuig een ‘betaald-parkeren’-zone heeft bereikt. Zodra het contact uitgeschakeld wordt gaat de parkeertijd lopen en deze loopt automatisch af wanneer de auto weer wordt gestart. Zo betaalt u nooit teveel voor parkeren en kunnen uw chauffeurs sneller weer van start.

Geofences

In het Linqo systeem kunt u gemakkelijk bepaalde locaties of oppervlakken selecteren welke belangrijk voor u zijn. U kunt analyses maken van hoe vaak welke voertuigen deze locaties aandoen en hoe lang zij hier zijn. Ook is het mogelijk om meldingen te ontvangen wanneer een voertuig een bepaalde locatie verlaat of aandoet buiten werktijd.

Reminders onderhoudscontracten wagenpark

Het is mogelijk om al het nodige geplande onderhoud aan uw wagenpark in de Linqo app te integreren. Zo hoeft u dit niet apart bij te houden, maar is dit ook overzichtelijk geregeld in het Linqo systeem.

Wilt u meer informatie over ons systeem?

Contact opnemen
to top button

Click on the button to load the content from Livechat.

Load content