Waarom Linqo?

Uw wagenpark, onze zorg

Linqo stelt u in staat om uw mensen, voertuigen en materieel in één oogopslag te volgen door het bundelen van verschillende realtime data in één systeem. Het Linqo systeem is geschikt voor een wagenpark van elke grootte en is toegankelijk in gebruik.  

Linqo gelooft in maatwerk

Linqo is een jong, snelgroeiend bedrijf wat zich focust op oplossingen omtrent de mobiliteitsvraagstukken van haar klanten. Wij houden niet van aannames, maar luisteren graag eerst naar wat u precies nodig heeft om zo tot de meest passende oplossing voor u te komen. Hoe doen wij dit? Linqo combineert de gedrevenheid en flexibiliteit van een jong bedrijf, met de jarenlange ervaring van onze medewerkers waardoor wij passend maatwerk kunnen leveren aan al onze klanten. 

Linqo gelooft in ervaring 

Door de ruime ervaring in de business van onze medewerkers, monteurs en partners, kunnen wij met recht zeggen dat wij de experts zijn rondom mobiliteitsvraagstukken en fleetmanagement. Wij werken met klanten van ZZP-ers met één wagen, tot klanten met een wagenpark van 300+ voertuigen. Kortom: Wij weten, wat u nodig heeft.

Linqo gelooft in persoonlijk contact

Wij weten hoe belangrijk uw bedrijf voor u is en wij snappen dat het fijn is wanneer uw vragen direct behandeld worden. Bij Linqo geen kastje naar de muur, maar gewoon direct telefonisch contact met uw eigen contactpersoon.

to top button

Click on the button to load the content from Livechat.

Load content