4,9 29 reviews

Offerte aanvragen

Wat is een voertuigvolgsysteem

Een voertuigvolgsysteem is ontwikkeld voor het nauwkeurig lokaliseren van voertuigen. Zo kunt u zich op ieder moment laten informeren over de staat en veiligheid waarin uw auto verkeerd. Het volgsysteem is op de markt gebracht met als doel om het traceren van auto’s mogelijk te maken. In geval van een autodiefstal kunt u vrijwel meteen zien waar de gestolen auto zich bevindt. Hierdoor kan de politie de daders ook weer sneller opsporen. Hierdoor heeft u als eigenaar een bepaalde geruststelling, maar ook de politie heeft hier veel aan. Het voertuigvolgsysteem werkt met behulp van satellieten die de locatie afgeven. Zo kan er een calculatie worden gemaakt van de plaats waar de auto zich bevindt. Zo krijgt u de juiste coördinaten binnen en kunt u uw auto zonder enige problemen vinden. Veel mensen die denken dat het plaatsen van een alarmsysteem in de auto voldoende is voor het afschrikken van dieven. Het probleem is echter dat alarmsysteem bedoeld zijn om inbraak tegen te gaan. Mochten de dieven in staat zijn om het alarmsystemen te omzeilen bent u als eigenaar ver van huis, omdat u dan niet weet waar de auto zich bevindt. Het alarmsysteem is dus alleen bedoeld als inbraakpreventie, waarbij het voertuigvolgsysteem bedoeld is voor de lokalisatie van een gestolen voertuig. Een combinatie tussen deze twee geeft u het beste resultaat!

Voordelen van een volgsysteem laten plaatsen

Het aanschaffen van een voertuigvolgsysteem werkt ook als een vorm van kostenbesparing. Doordat u in staat bent om uw gestolen auto terug te vinden, is het niet nodig om een nieuw voertuig aan te schaffen. Ook is het volgsysteem geen groot opzichtig apparaat dat aan uw auto hangt. Het is op heel subtiele wijze verwerkt. Hierdoor doet het esthetisch gezien geen afbreuk aan uw wagen. Ook voor dieven is het systeem niet zichtbaar. Zo wordt het opsporen in geval van diefstal voor u heel makkelijk. Een goed volgsysteem heeft ook een anti-jammingtoepassing. Dit is een soort extra preventie. Mocht de dief doorhebben dat uw auto voorzien is van een volgsysteem kan hij proberen om deze signalen te verstoren. Dit proces heet jamming. Door een volgsysteem met anti-jammingtoepassing zal dit niet lukken en blijft het voertuig volgsysteem te allen tijde goed werken. Zo hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over de staat van de auto!

Succesverhaal
van CT&H Transport

"Transparant bedrijf Linqo. Zeer goede service. Perfect werkend systeem voor een scherpe prijs. Zeer zeker aan te bevelen om eens contact op te nemen met Linqo voor de diverse mogelijkheden qua GPS en ook Temperatuur controle systemen."

— Fred van CT&H Transport

Succesverhaal
van Auto Mertens

"Linqo is een fijn en betrouwbaar bedrijf om zaken mee te doen. Zeer behulpzaam en erg vriendelijk. Dit geldt voor alle medewerkers!
Ook de App is heel gebruikersvriendelijk. Ideaal voor ons verhuurbedrijf!!"

— Marchel van Auto Mertens

Succesverhaal
van Doedens Infra

"Gebruiksvriendelijke software en daarnaast deskundig, adequaat en vriendelijk personeel!"

— Ronny van Doedens Infra

Succesverhaal
van Kemp Rijopleidingen B.V.

"Linqo heeft mijn verwachtingen overtroffen! Ons oude routeregistratiesysteem hield ermee op en toen ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe partij. Meteen vanaf het eerste contact voelde het goed. Ik kreeg een heldere online demonstratie en de voorwaarden waren gunstig met behalve scherpe tarieven ook veel flexibiliteit. Ook de tijd tussen bestellen en hardware inbouwen ging razendsnel. Niets anders dan lof voor deze partij en medewerkers"

— Erik van Kemp Rijopleidingen B.V.

Neem contact op

Neem contact op voor een demo en een passend advies.
Dit kan via de chat, e-mail: info@linqo.io of bel ons op 020 308 66 88

Direct persoonlijk contact met ons team via de chat, telefoon of Whatsapp Zakelijk
Technische support: reactie op dezelfde werkdag ( ma-vrij)
Offerte aanvraag: binnen 24 uur