Kennisbank

OBD tracker en de voordelen

Bent u al bekend met de OBD tracker van Linqo? Wanneer het gaat om het eenvoudig en snel traceren van uw voertuigen is deze GPS tracker van Linqo uw beste vriend. De OBD tracker is een GPS tracker die u eenvoudig in uw auto kunt inpluggen. Dit doet u zelf, hierdoor hoeft u geen inbouwkosten te betalen. Er zijn ook GPS trackers beschikbaar die wel geïnstalleerd dienen te worden. Deze zijn voorzien van een inbouwschema. Beide trackers kunt u eenvoudig van het ene naar het andere voertuig overzetten. Dat de tracker eenvoudig in te pluggen is, is één van de redenen dat mensen voor de OBD tracker kiezen, maar wij kennen nog veel meer voordelen.

Voordelen OBD tracker op rijtje

Door gebruik te maken van een GPS tracker hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over de locatie van uw voertuig. Wanneer u kiest voor een OBD tracker van Linqo profiteert u hiernaast ook van de volgende voordelen:

  • Simkaart met wereldwijde dekking
  • Realtime overzicht van uw voertuigen
  • Overzichtelijk portaal
  • Gebruiksvriendelijke app
  • Eenvoudig gegevens exporteren naar PDF, HTML of Excel
  • Notificaties per e-mail of push berichten

Ervaar zelf het gevoel van veiligheid met een OBD tracker van Linqo. Het geeft rust om te weten waar uw voertuigen zich bevinden. Wenst u meer informatie over de voordelen of mogelijkheden van deze tracker? Neem dan gerust contact met ons op. Zo kunt u een overwogen keuze maken. Telefonisch zijn wij te bereiken op +31 (0) 30 303 66 88 of stuur een mail naar info@linqo.io. We staan u graag te woord.

to top button

Click on the button to load the content from Livechat.

Load content