Kennisbank

Het gebruik van de GPS tracker app

GPS wordt gebruikt om te allen tijde de locatie van assets, voertuigen en personen te kunnen achterhalen. De radiogolven die de satellieten uitzenden, maken het mogelijk om een zo precies mogelijke route of locatie aan te geven. Er zijn diverse GPS tracker apps beschikbaar die u kunt downloaden. Een GPS tracker app kunt u gemakkelijk op uw smartphone downloaden. Deze app kunt u voor allerlei verschillende doeleinden inzetten. Zo kunt u de tracker app bijvoorbeeld gebruiken voor de veiligheid van uw kinderen. Wanneer uw kinderen alleen van school naar huis reizen kunt u ze gemakkelijk volgen via de app. Wij begrijpen dat als u zelf niet in staat bent om uw kinderen op te halen, u wel graag wilt weten dat ze veilig en wel thuis aankomen.

Het gebruik van de app

U kunt de tracker app gemakkelijk installeren op uw smartphone. Zo kunt u altijd en overal gebruikmaken van de app. Nadat de GPS tracker app is geïnstalleerd kunt u uw assets en voertuigen direct real-time volgen, op een livekaart ziet u op elk moment de locaties terug. Bovendien is het mogelijk om assets, voertuigen en personen te verdelen in groepen en subgroepen, op deze manier ziet een gebruiker alleen hetgeen noodzakelijk is.

Veiligheid voor de kinderen

Stel dat uw kind elke week naar de hockeyclub moet en noch uw partner of uzelf niet in staat is om hem/haar af te zetten of op te halen. In dit geval is de tracking app erg handig. Wellicht ontmoet uw kind andere kinderen van de club halverwege, zodat zij samen kunnen reizen. Toch is er nog de andere helft van de route die uw kind alleen moet fietsen. U bent nu in staat om uw kind te volgen tot op de plek waar hij of zij de rest van de kinderen ontmoet. Vanaf dat moment kunnen zij samen de route afmaken. Ook kunt u de vrienden aan de app toevoegen om er zo zeker van te zijn dat uw kind niet alleen is. Eenieder verschijnt op de kaart en zo bent u van alles op de hoogte.

Meer weten over de GPS tracker app?

Naast dat u met de GPS tracker app uw assets, voertuigen en kinderen in de gaten kunt houden, zijn er nog veel meer situaties wanneer de GPS tracker app van pas kan komen. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

to top button

Click on the button to load the content from Livechat.

Load content