Offerte aanvragen

Het gebruik van de GPS tracker app

GPS wordt gebruikt om te allen tijde de locatie van assets, voertuigen en personen te kunnen achterhalen. De radiogolven die de satellieten uitzenden, maken het mogelijk om een zo precies mogelijke route of locatie aan te geven. Er zijn diverse GPS tracker apps beschikbaar die u kunt downloaden. Een GPS tracker app kunt u gemakkelijk op uw smartphone downloaden. Deze app kunt u voor allerlei verschillende doeleinden inzetten. Zo kunt u de tracker app bijvoorbeeld gebruiken voor de veiligheid van uw kinderen. Wanneer uw kinderen alleen van school naar huis reizen kunt u ze gemakkelijk volgen via de app. Wij begrijpen dat als u zelf niet in staat bent om uw kinderen op te halen, u wel graag wilt weten dat ze veilig en wel thuis aankomen.

Het gebruik van de app

U kunt de tracker app gemakkelijk installeren op uw smartphone. Zo kunt u altijd en overal gebruikmaken van de app. Nadat de GPS tracker app is geïnstalleerd kunt u uw assets en voertuigen direct real-time volgen, op een livekaart ziet u op elk moment de locaties terug. Bovendien is het mogelijk om assets, voertuigen en personen te verdelen in groepen en subgroepen, op deze manier ziet een gebruiker alleen hetgeen noodzakelijk is.

Veiligheid voor de kinderen

Stel dat uw kind elke week naar de hockeyclub moet en noch uw partner of uzelf niet in staat is om hem/haar af te zetten of op te halen. In dit geval is de tracking app erg handig. Wellicht ontmoet uw kind andere kinderen van de club halverwege, zodat zij samen kunnen reizen. Toch is er nog de andere helft van de route die uw kind alleen moet fietsen. U bent nu in staat om uw kind te volgen tot op de plek waar hij of zij de rest van de kinderen ontmoet. Vanaf dat moment kunnen zij samen de route afmaken. Ook kunt u de vrienden aan de app toevoegen om er zo zeker van te zijn dat uw kind niet alleen is. Eenieder verschijnt op de kaart en zo bent u van alles op de hoogte.

Meer weten over de GPS tracker app?

Naast dat u met de GPS tracker app uw assets, voertuigen en kinderen in de gaten kunt houden, zijn er nog veel meer situaties wanneer de GPS tracker app van pas kan komen. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Succesverhaal
van CT&H Transport

"Transparant bedrijf Linqo. Zeer goede service. Perfect werkend systeem voor een scherpe prijs. Zeer zeker aan te bevelen om eens contact op te nemen met Linqo voor de diverse mogelijkheden qua GPS en ook Temperatuur controle systemen."

— Fred van CT&H Transport

Succesverhaal
van Auto Mertens

"Linqo is een fijn en betrouwbaar bedrijf om zaken mee te doen. Zeer behulpzaam en erg vriendelijk. Dit geldt voor alle medewerkers!
Ook de App is heel gebruikersvriendelijk. Ideaal voor ons verhuurbedrijf!!"

— Marchel van Auto Mertens

Succesverhaal
van Doedens Infra

"Gebruiksvriendelijke software en daarnaast deskundig, adequaat en vriendelijk personeel!"

— Ronny van Doedens Infra

Succesverhaal
van Kemp Rijopleidingen B.V.

"Linqo heeft mijn verwachtingen overtroffen! Ons oude routeregistratiesysteem hield ermee op en toen ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe partij. Meteen vanaf het eerste contact voelde het goed. Ik kreeg een heldere online demonstratie en de voorwaarden waren gunstig met behalve scherpe tarieven ook veel flexibiliteit. Ook de tijd tussen bestellen en hardware inbouwen ging razendsnel. Niets anders dan lof voor deze partij en medewerkers"

— Erik van Kemp Rijopleidingen B.V.

Neem contact op

Neem contact op voor een demo en een passend advies.
Dit kan via de chat, e-mail: info@linqo.io of bel ons op 020 308 66 88

Direct persoonlijk contact met ons team via de chat, telefoon of Whatsapp Zakelijk
Technische support: reactie op dezelfde werkdag ( ma-vrij)
Offerte aanvraag: binnen 24 uur