4,9 29 reviews

Offerte aanvragen

De waarheid over rittenregistratie en de AVG

Het hebben van een rittenregistratiesysteem is natuurlijk ideaal. Hiermee hoeft u niet meer handmatig al uw ritten te noteren en worden fouten voorkomen. Daarnaast hoeft u met dit systeem ook geen gebruik te maken van een Excel sheet en weet u zeker dat er geen fouten worden gemaakt in de notering van u gereden zakelijke kilometers. Maar hoe zit het precies met de AVG wet als u gegevens automatisch worden opgeslagen? Mag dat wel op deze manier? Wij leggen het u uit!

Vragen voor de AVG vastleggen

Er moeten vooraf duidelijke afspraken gemaakt worden in lijn met de AVG. Er zijn een aantal standaardvragen die elk bedrijf moet vastleggen, het gaat om afspraken tussen de werkgever en elke individuele werknemer in het bezit van een zakelijke auto. De vragenlijst bestaat onder andere uit vragen zoals, is er een noodzaak? Wat doet de werkgever met de gegevens? Is de privacy van werknemers gewaarborgd? Worden privékilometers volledig afgeschermd? Als dit alles wordt vastgelegd mag er gebruik worden gemaakt van een rittenregistratiesysteem en is dit in lijn met de AVG.

Automatische rittenregistratie

Wilt u graag een automatisch rittenregistratiesysteem? Dan bent u bij Linqo aan het juiste adres. Wij registreren automatisch alle ritten en middels een eenvoudige app kun u dit terugzien. Daarbij voorkomt u boetes, want met dit systeem worden er geen fouten gemaakt en is al uw data up-to-date. Met de software van Linqo beheert u uw wagenpark eenvoudig en efficiënt.

De app van Linqo

Bij Linqo kunt u kiezen voor verschillende toepassingen en abonnementen, er zijn geen langdurige contracten en het is maandelijks op te zeggen. Om gebruik te maken van onze producten kunt u het beste contact met ons opnemen. Wij vertellen u vervolgens meer over de automatische rittenregistratie en onze Linqo app. Hebt u een korte vraag? Stuur dan een bericht via onze chat op de website! Wilt u nog iets meer duidelijkheid over het rittenregistratiesysteem en de AVG? Ook dat zullen wij graag voor u verhelderen. Vraag een offerte aan, vul uw gegevens in en wij nemen vervolgens contact met u op!