Case studies

Met het Linqo-systeem is de prijs-prestatieverhouding in evenwicht.

“Goedkoop, goede prestaties en rechttoe rechtaan”
(Thomas Kaden, Managing Director Kaden – Reisen).

Kaden – Reisen: http://www.kaden-reisen.de/index.html

We gebruiken het Linqo-systeem in drie van onze touringcars sinds juni 2018. Wij verzorgen programma-, opdrachtsgerelateerde en schoolreizen naar bestemmingen in heel Europa, maar meestal binnen Duitsland en Oostenrijk. 

De GPS-locatiebepaling gebeurt via Google Maps en maakt een “status quo van de bussen” over heel Europa mogelijk. Dit is vooral belangrijk tijdens de rustperiodes en ’s nachts: “Waar is de bus ’s nachts?”. Of het nu via de app of de computer is, het systeem maakt een snel overzicht mogelijk en biedt zekerheid.  Het systeem is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. 

“De parallelle weergave van de verkeerssituatie heeft het voordeel dat de routes vroegtijdig kunnen worden “heringepland”, bijvoorbeeld om files te vermijden. De snelle weergave van hindernissen maakt het mogelijk om chauffeurs snel te ondersteunen: “Kijk waar ik ben en ondersteun me!” Dit is handig in het geval van buspech en bij het zoeken naar een werkplaats in de buurt. Het positieve aspect van het Linqo-systeem is dat het een “open systeem is, die toegankelijk is voor iedereen”. Dit maakt een spontane herinplanning van de routes in geval van nood mogelijk. “In het geval van een storing, kan ik snel zien of er een andere bus in de buurt is om het over te nemen.” 

Optioneel kan het systeem worden gebruikt om de werktijd te registreren en het brandstofverbruik weer te geven, bijvoorbeeld “wanneer een bestuurder een pauze neemt of het voertuig stilstaat terwijl het contact aanstaat”. 
Vanaf het prille begin tot op de dag van vandaag werd ik ondersteund, dit zowel bij de introductie, de installatie en de praktische realisatie. Na een online presentatie van het Linqo-systeem door de heer Donders wist ik: “Ja, het is geschikt en komt overeen met wat ik wil! Alles wat ik kan zeggen over de installatie is: “Ze wisten van aanpakken!” Samenwerken met Linqo is ongecompliceerd en snel. Dankzij de GPS-tracker doen er zich ook geen problemen voor tijdens de check in de werkplaats. Tenslotte zegt meneer Kaden: “Het systeem doet waar het voor gemaakt is!”

to top button

Click on the button to load the content from Livechat.

Load content