Case studies

Met een enkele klik brengt het Linqo systeem alles in beeld

“Spontane en flexibele registratie van klantafspraken, zonder onnodige extra hulpmiddelen” (Andres Gotha, zaakvoerder van Gotha Gebäudemanagement).

Gotha Gebäudemanagement GmbH in Kassel werd opgericht in 1993 en is een traditioneel allround-bedrijf in de conciërgeservice in Hessen. Het bedrijf biedt verschillende diensten aan:  https://www.gotha-gebaeudemanagement-kassel.de/leistungen/ 

Sinds oktober 2018 gebruiken we het Linqo-systeem in zeven verschillende voertuigen (auto’s, bouwmachines en wintervoertuigen) voor onze conciërgeservice in de omgeving van Kassel en omstreken. “Snel overzicht van voertuigen en machines” in een muisklik. 

Door het automatisch genereren van dag- en weekrapporten worden klantbezoeken, werktijden en rijroutes in realtime gedocumenteerd. “De functies via PC, zoals geozones en rapportgeneratie, gebruik ik het vaakst.” 

Het GPS-gebaseerde locatiebepalingssysteem kan gemakkelijk worden gebruikt via de gsm, een app of de PC. Het maakt een “effectieve inzet en routeplanning” mogelijk en vergemakkelijkt de planning en organisatie. “Zonder het systeem zouden er overuren aan te pas komen.” 

De realtime functies  maken het mogelijk om afspraken van klanten flexibel te verschuiven. Het belangrijkste voordeel voor de heer Gotha is het “bewijs van de geleverde diensten, de afgelegde routes, zowel voor de klanten als voor het bedrijf”.

Vanaf het implementatieproces (training, advies, installatie en technische inrichting) tot op de dag van vandaag geeft het Linqo-team ons deskundig, vriendelijk en snel advies. Problemen en suggesties voor verbetering worden opgevangen met individuele en innovatieve oplossingen.

to top button

Click on the button to load the content from Livechat.

Load content